W takiej grze każda sytuacja jest wygranaI tak właśnie było zostałem w bokserkach tylko ale wygrana była moja
W takiej grze każda sytuacja jest wygranaI tak właśnie było zostałem w bokserkach tylko ale wygrana była moja
GeniuszI tak właśnie było zostałem w bokserkach tylko ale wygrana była moja
wowKraków,jakiś klub niedaleko rynku wchodziło się schodkami w dół,nazwy nie pamiętam.Na początku ,były żarty ,rozmowy ,no i sporo alkoholu. Później graliśmy w pokera ,oczywiście rozbieranego , dwie koleżanki i paru chłopaków .W trakcie koleżanki zniknęły,na początku wygrywałam ale potem karta mi nie szła, zostałam w prześwitującej bluzce którą miałam w komplecie z sukienką ,potem już nawet bez sukienki....dosłownie bez niczego.Zgadzałam się żeby bawili się moją szparką i piersiami, niektórzy wpychali mi palce pozwalałam na to, byle tylko odegrać chociaż sukienkę. W końcu panowie ograli mnie kompletnie i zostałam bez majtek. Okazało się że nie mam w czym i za co wrócić do domu. Padła propozycja ,sukienka za seks z nimi,przemyślałam sprawę i dałam odpowiedź
Możecie mnie ruchać jak chcecie, ale tylko przez kwadrans, OK? Zgodzili się ale na pół godziny,co miałam zrobić,przystałam na to,kiwnęłam głową na zgodę. Byłam gotowa oddać się każdemu,byleby odzyskać , sukienkę i resztę moich fantów.Łysy zaprowadził mnie do salki na zapleczu, pokazał mi miejsce na sofie i kazał wygodnie się położyć.Najpierw ten łysy,lizał mnie mocno,ale całkiem fachowo potem posuwali mnie po kolei,który gdzie chciał,w usta cipkę ,albo pupę. Każdy spuszczał się szybko i zaraz wchodził następny,spermę miałam dosłownie wszędzie,masakra nie byłam pewna, kto mnie zerżnął i ile razy. ,czy każdy był tylko raz czy więcej .Po wszystkim,dostałam sukienkę,i ręcznik,oraz torebkę i pieniądze na taksówkę.
Do samego końca, czy można było spasować jak na przykład ktoś został w samych majtkach?grałam w butelkę
Jak mialam jakieś naście lat,zbieralismy się czasem w ok.10 osòb u kolegi,ktòrego tata pracowal na nocki.Kazda impreza byla bezubraniowa.Nie ze od razu sex,ale tanczylusmy,bawiliśmy sie jak na normalnej imprezie ,tyle ze nago.No chyba ,ze ktòrys z chlopakòw chcial sobie wlożyć paluszek Fajnie bylo...ehhJa nie miałem takich przygód więc nie opowiem nic od siebie i nie będę zmyślał bo jestem uczciwy a takie opowieści bywają bardzo ciekawe. Nie pisać głupich komentarzy tylko prawdziwe historie .Odpowiedzi w dwóch słowach tez nie ma sensu pisać .Opisy orgii też są nie ciekawe ale jakieś zabawy erotyczno -rozbierane to co innego
A ja się rozebrałem raz w prawdzie nie na imprezie tylko podczas odwiedzin świadków jechowychJa nie miałem takich przygód więc nie opowiem nic od siebie i nie będę zmyślał bo jestem uczciwy a takie opowieści bywają bardzo ciekawe. Nie pisać głupich komentarzy tylko prawdziwe historie .Odpowiedzi w dwóch słowach tez nie ma sensu pisać .Opisy orgii też są nie ciekawe ale jakieś zabawy erotyczno -rozbierane to co innego
I jak ktoś z chlopakoem chciał włożyć paluszek, to co?Jak mialam jakieś naście lat,zbieralismy się czasem w ok.10 osòb u kolegi,ktòrego tata pracowal na nocki.Kazda impreza byla bezubraniowa.Nie ze od razu sex,ale tanczylusmy,bawiliśmy sie jak na normalnej imprezie ,tyle ze nago.No chyba ,ze ktòrys z chlopakòw chcial sobie wlożyć paluszek Fajnie bylo...ehh
I jak ktoś z chlopakoem chciał włożyć paluszek, to co?
Tylko chlopaki wkladali paluszki.W sklad naszej imprezowej bandy wchodzily tylko dwie dziewczyny.W tym wieku raczej nie w glowie mi bylo zadowalanie samej siebie miedzy stadem ciekawych świata małolatòwI jak ktoś z chlopakoem chciał włożyć paluszek, to co?
Absolutnie im się nie dziwię... Sam chętnie włożyłbym paluszek i po dotykał jakby była okazja. A Wy ich nie macałyście?Tylko chlopaki wkladali paluszki.W sklad naszej imprezowej bandy wchodzily tylko dwie dziewczyny.W tym wieku raczej nie w glowie mi bylo zadowalanie samej siebie miedzy stadem ciekawych świata małolatòw
Jako dorosły facet mając możliwość pomacać ładną cipkę i wsunąć paluszek do środka to bym się nie zastanawiał... A jako nastolatek... Matko... Byłby problem żebym ten palecwyjąłTeż,ale raczej większą frajdę wszyscy mieli z tego ,że to my byłyśmy macane.Zresztą powtòrzę raz jeszcze ,ze to byly poniekąd "normalne" imprezy,siedzieliśmy,graliśmy,rozmawialiśmy,tańczylismy,a kto mial chęć pogrzebać w wilgotnej cipce,poprostu to robił.Naprawdę miło wspominam imprezy u Gniewka
Pewnie nie,bo kto by chciał ,zebys go stamtąd wyjmowałJako dorosły facet mając możliwość pomacać ładną cipkę i wsunąć paluszek do środka to bym się nie zastanawiał... A jako nastolatek... Matko... Byłby problem żebym ten palecwyjął
Hahahaha pani życzenie jest dla mnie rozkazem! Z przyjemności włożyłbym drugi do drugiej dziurki, jeżeli tylko Panienka sobie zażyczyPewnie nie,bo kto by chciał ,zebys go stamtąd wyjmował
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Kto był w swingersklubie i gdzie? | Seks | 1 | ||
kto jest za? | Seks | 0 | ||
Medyczne filmy … kto lubi?? | Seks fotki i filmy | 12 | ||
B | Kto ma konto na dz ?? pisac :) | Ogłoszenia | 8 | |
A | Seks foty na snapie,kto chce pisać i wysłać zdjęcia filmiki etc dodawać wiktor24 | Seks fotki i filmy | 1 |