Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
To było w studenckich czasach, kiedy własne łózko nie zawsze bywało wolne A to co pozostawało, to tylko spanie na podłodze i majtaniem własnym Organem, tak aby zwabić dziewczynę w moim łóżku na coś lepszego od tego co aktualnie miala w sobie. I czasami to się udawało, ale i tez wiele razy było bezskuteczne.
Koszmar.
Zdarzyło mi się przegrać i musiałem zrobić striptiz, a do tego jeszcze przegrała jeszcze moja siostra i jej koleżanka. Myślałem wtedy że zaraz przelecę je
Ja udawałem bardziej pijanego niż byłem , chodziłem na golasa i kąpałem się przy kilku koleżankach z klasy , którym zupełnie nie przeszkadzało , że chodzę przy nich mokry , nagi ze stojącą pałką
Co chwilę , niby żartem , to mnie któraś pogłaskała , to dała klapsa w goły tyłek.
W czasach licealnych brałam udział w rozbieranym pokerze, ale nikt nie był na tyle odważny by pokazywać swoje atuty (chyba, że na chwilę za namową). Siedzieliśmy sobie tak w 5 (3 chłopaków, 2 dziewczyny) w samej bieliźnie przez pół nocy
W czasach licealnych brałam udział w rozbieranym pokerze, ale nikt nie był na tyle odważny by pokazywać swoje atuty (chyba, że na chwilę za namową). Siedzieliśmy sobie tak w 5 (3 chłopaków, 2 dziewczyny) w samej bieliźnie przez pół nocy
Ja sie rozebralem do naga na damskiej imprezce.Moze to nie bylo do konca spontaniczne ,bo bylo umowione z jedna z pan ktora mnie skumala ze swoja kolezanka-solenizantka.Tak wiec mialem na sobie dwie muszki...na obu szyjach.Moja znajoma wziela aparat solenizantki i zapytala mnie czy moze...No pewnie...i robila fotki dla solenizantki...mojego penisa i wiszacych jader.Zaproponowalem abysmy przeszli do innego pokoju zeby mogla sobie porobic fotki penisa we wzwodzie.Pozniej kazala mi sobie wytrzepac zeby mogla sfotografowac wytrysk...Wyniknal z tego suuuper uklad z solenizantka a pozniej z jej kolezankami.Bylo megasuper.
Ja grałem często w pokera rozbieranego z taką parą, laska ma mego duże i seksowne cycuszki i tak się nakręciła żeby mnie rozebrać ale jakoś jej nie wychodziło, jej mąż nie chciał grać już po paru kolejkach więc ona sama ze mną i się skończyło na tym że była w samych stringach a ja siedziałem w spodniach ale ma mego cycki piękne
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.