A zdradzisz jakiś szczegół "tego i owego"? Podzielisz się?W temacie topiku, w czasach swawolnie rozkosznym zdarzyło mi się pokazać to i owo![]()

A zdradzisz jakiś szczegół "tego i owego"? Podzielisz się?W temacie topiku, w czasach swawolnie rozkosznym zdarzyło mi się pokazać to i owo![]()
Fajna przygoda coś takiego, a zdarzało się kończyć bzykankiem albo łódzkiem czy coś ?W czasach licealnych brałam udział w rozbieranym pokerze, ale nikt nie był na tyle odważny by pokazywać swoje atuty (chyba, że na chwilę za namową). Siedzieliśmy sobie tak w 5 (3 chłopaków, 2 dziewczyny) w samej bieliźnie przez pół nocy![]()
Jak nikt nie chciał się rozbierać a tylko czasem pakazywali swoje atuty to myślę że raczej bzykania nie byłoFajna przygoda coś takiego, a zdarzało się kończyć bzykankiem albo łódzkiem czy coś ?
Kurde taka gra daje więcej emocji niż za pieniądzeNikt więcej tak się nie wygłupiał? Nie wierzę Wam![]()
Zgadza sie...pytanie tylko probowac wygrac czy tez przegrac jak najszybciejKurde taka gra daje więcej emocji niż za pieniądze![]()
Trzeba uniec grac. Wtedy inni sie rozbierająKilka lat temu podczas imprezy graliśmy w rozbieranego pokeraWięc mimo wszystko człowiek się rozebrał
![]()
A co jest złego w tym, że człowiek się rozbierze? I uczyni dostęp do siebie?Trzeba uniec grac. Wtedy inni sie rozbierają![]()
I tak właśnie byłoTrzeba uniec grac. Wtedy inni sie rozbierają![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Wizyta w swingers klubie - kto był? | Fantazje erotyczne | 3 | |
![]() |
Kto był w swingersklubie i gdzie? | Seks | 1 | |
N | Kto częściej zdradza? | Związki | 20 | |
P | Kto jest napalony ? | Seks | 3 | |
![]() |
Kto korzysta i zna ten komunikator "TeleGuard" i jakie są wasze opinie | Poza tematem | 0 |