Goliator napisał:
Szarka to wcale nie prowokacja mówie całkiem powaznie najpierw spróbuje sam to całe wędzidełko naciąć jezeli coś spieprze to pójde do lekarza !
Noo obawiam sie,że wtedy będzie juz za późno. Przygotuj się na marną niefachową robotę, chyba jesteś sado-masochistą, który całkowicie chce się pozbyć prącia, bo i Twojego zachowania w żaden sposób pojąc nie można. Przez głupotę możesz stracić prącie człowieku.
Goliator napisał:
niektórzy mówią ze wędzidełko samo sie moze przerwac w czasie sexu ale jest to nieprzyjemne uczucie wiec dlaczego nie spróbować go naciąć czeba tylko troche odwagi i patrzec co sie tnie :!: ŻYLETKI JUŻ MAM :!: :!: :!:
Z większym
debilizmem się jeszcze nie spotkałam. Taaak napewno cięcie członka żyletką jest przyjemniejsze od naciągnięcia się napletka w czasie stosunku jasne - no płakac się chce :!: No tak, stosunku się boisz ale żyletki już nie, czyż nie zaprzeczasz swoim słowom cyt"
czeba tylko trochę odwagi" :twisted: Radzą Ci tu ludzie idź do lekarza ale Ty nie, bo wiesz swoje, to bardzo Cię proszę, nie zerkaj na to forum i nie pisz później postów na temat: jak to straciłem członka, bo wdało się zakażenie...
Niedługo będzie w necie instrukcja wycięcia wyrostka robaczkowego w domu :twisted:
Ożesz kurde mać, po cos się Ci lekarze szkola co nie ? :x :?: :evil: