• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Krótkie wędzidełko

Snaker

Seks Praktykant
no tak.. hmm ale my mówimy o innej części ciała... napewno nie o języku... ale szczrze mówiąc brawo za skojarzenie. Myślałem że wniesiesz cosik ciekawszego do tematu o dolnej części ciała mężczyzny (between pępek a kolana... też ruchliwa(chawa:))

Snaker

Seks Praktykant
no ja nie wiem co ma wspólnego język i penies u mężczyzny... no chociaż oba zaspokajają w pewien sposób kobiety... :) Ale stulejki języka raczej mnieć nie można :lol:

Snaker

Seks Praktykant
Mołotov i jak żyjesz.. czy już nie masz sprzetu i wogóle... miałeś napisać co i jak...
Ludzie tutaj od zmysłów odchodza.... :evil: :lol:

Mołotov

Cichy Podglądacz
Byłem juz u pani DOKTÓR :wink: rodzinnej i poprosiłem o skierowanie, dała bez prblrmu jednak musiałem sie pochwalić tym co skrywam w spodniach :oops:
Miałem iśc już w poniedziałek ale praca, wtorek praca, środa szkołe załatwiam więc w czwartek rano ide a wieczorem jak będe żył to napisze.

Qrde faktycznie jak znieczulenie zejdzie to moze boleć a jak pomyśle o igle wbijanej w... AAAAAAAUUUUUUUUŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAAAAA!!!!!!!

Dlaczego ja jestem pierwszy co?! a niech ktoś inny idzie i opowie!! co to ma być!! Mnie już sporo dotknęło /czarnobyl, reforma szkolnictwa, nowa matura a teraz jeszcze wędzidełko!! :cry: / :p

Dobra juz nie panikuje musze być męski :wink:

Szarka

Erotoman
w pracy asystowałam przy cewnikowaniu mężczyzn, przed jakimkolwiek zabiegiem np. wbijaniem igły wczesniej członek był smarowany żelem znieczulającym

Mołotov

Cichy Podglądacz
Szarka napisał:
w pracy asystowałam przy cewnikowaniu mężczyzn, przed jakimkolwiek zabiegiem np. wbijaniem igły wczesniej członek był smarowany żelem znieczulającym

Dzieki Szarka uspokoiłaś mnie:)

A teraz powiem jak było:
No więc tak: dawno dawno temu piekny młodzieniec przybył do odległego o 8 km tzn 8 gór, lasów i rzek szpitala.
Pół godziny szukał odpowiedniego oddziału bo każdy lekarz kierował go na inne pietro i inny sektor. Kiedy nagle ujrzał tabliczkę "Gabinet urologiczny" Ujrzał równierz spora grupke innych juz nie tak pieknych i nie młodzieńców :wink:
Pomyślał: "co to Qr... zaraza?"
Kiedy juz się zarejestrował do doktora o bardzo zwierzęcym nazwisku okazało się że najbliższy termin to 18 sierpień...

No cóz czekam... I mam nadzieje że jak przyjde tam to doktor obejrzy i powie że tak ma być i żebym szedł do domu w zdrowiu :roll:

A może któryś z kolegów pójdzie wcześniej??? Co Cykory?? :twisted:

Snaker

Seks Praktykant
hmm Mołotov z całej Twojej (a jakże ciekawej... ) opowieści najbardziej zaciekawiło mnie co to za zwierzęce nazwisko
zarejestrował do doktora o bardzo zwierzęcym nazwisku
... :) Ale pisz.. jak tam będzie w siepniu :roll: Ja na razie nie idę .. jak będę w Twoim wieku to też będę pisał o innych co zajrzą na to forum Cykory.. :wink: Drżyjcie "koty"/// :twisted:

Mołotov

Cichy Podglądacz
Qrde coś mi pewnie tam utnie... nie żebym sie bał :roll:
Zresztą moja Pani mówi że lekarz powie że wszystko ok i wyśle mnie do domu. Mam nadzieje że tak właśnie będzie bo jak coś utnie i później tydzień wstrzemięźliwości to wielka lipa bo Ona ma dwa dni później urodziny!!! :cry:

Ale już jej powiedziałem że wtedy się nią zajmę;)

Snaker

Seks Praktykant
no to Molotov Twój termin na 18stego się już powoli zbliża... czyli Twoja Luba... ma urodzinki 20? Jak dobrze wyliczyłem... :wink: hehe nie bój się jak utnie małego to przyszyją Ci model zamienny... (hmm co powiesz o gumowym) :lol:

Mołotov

Cichy Podglądacz
IIIIIIII uwaga!!!! słuchajcie mnie wszyscy!!!...

... nie poszedłem;) wiem teraz mnie na stosie spalicie ale cóż... te urodzinki następnego dnia przeważyły szale. Ale uważam że słuszną decyzje powziąłem bo... w tym samym dniu się oświadczyłem :D :D :D

gonia

Erotoman
Mołotov napisał:
IIIIIIII uwaga!!!! słuchajcie mnie wszyscy!!!...

... nie poszedłem;) wiem teraz mnie na stosie spalicie ale cóż... te urodzinki następnego dnia przeważyły szale. Ale uważam że słuszną decyzje powziąłem bo... w tym samym dniu się oświadczyłem :D :D :D
Gratuluje :)

Snaker

Seks Praktykant
Ja również gratuluję
Aczkolwiek kiedy tylko namierzę Twój adres.. hmm to po pierwsze czemuś tak długo zwlekał z odpowiedzią..
po drugie nie mogłeś iść i sprawdzić czy Cię jednak nie naprawią? :)