• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Krostki po depilacji cipki. Jak się ich pozbyć?

Blancik87

Seks Praktykant
ej ej ej ej ej ej ej :huh: kto powiedział ze zostawiam sobie irokeza :lol: mały pstrzyzony paseczek :rotfl: a jak przekonac faceta zeby sie golił :?:

Koszałek Opałek

Biegły Uwodziciel
We wojsku zawsze trzeba ściągnąć majty, sprawdzają czy ma się dwa jądra, jest to jedno z kryteriów przyznawania kategorii A na komisji rekrutacyjnej itp.

Jak przekonać mężczyznę, żeby się golił? Nijak. Ja zapytałem sam partnerkę jak woli: krótko ścięte czy całkiem ścięte. Odparła, że całkiem ścięte bo krótko ścięte kłuje a długie są nie przyjemne przy zabawach oralnych. Następnie mnie zapytała jak mi odpowiada. Odparłem tak samo i mam teraz pyszną całkowicie gołą kaczusię :] .

Heheheh no heheheheh.

ted

Biegły Uwodziciel
W tej chwili juz nie trzeba sciagac majtek, jednak kiedys tak bylo.
A co do golenia to poprostu powiedz zeby to dla Ciebie zrobil, jesli go ladnie poprosisz :wink: to nie powinien zrobic problemow :).

sii

Biegły Uwodziciel
ted napisał:
W tej chwili juz nie trzeba sciagac majtek, jednak kiedys tak bylo.

gdzie ? na komisji ? dobrze rozumiem ? jak nie trzeba jak trzeba ....a jak masz przepukline to jak po oczach sprawdza :| ?

Młody18

Biegły Uwodziciel
Hehe, no po oczach to nie :p Ale obowiązkowo tak jak kiedyś nie trzeba już ściągać gatek, tylko jak właśnie ma się przepuklinę, albo coś.
A swoją drogą po oczach okulista może rozpoznać sporo chorób np. nadciśnienie, cukrzycę i inne.

tylko_ja17

Seks Praktykant
Czarne kropki

przejrzałam cały temat i nie zauważyłam żadnej rady dla siebie. wydepilowałam sobie wzgórek łonowy (niżej już bolało :/ ) pęsetą i właściwie wszystko było pięknie, ładnie - gładziutko, ból wytrzymałam, chłopakowi sie podobała skórka. ale ślicznie było przez jeden-dwa dni. potem miejsca po wyrwanych włoskach zanieczyściły się i powstały brzydkie czarne kropki. wbrew pozorom nie są to odrastające włoski. jak mogę temu zaradzić?... :(