• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Krostki po depilacji cipki. Jak się ich pozbyć?

fraszka

Podrywacz
Alez to że się włosy rozrastaja to jest normalne z wiekiem. Nie jest skutkiem golenia. Zmiany hormonalne i nic na to nie można poradzić, ale na starość wyłysiejesz w niektórych miejscach a w ciekawszych pojawią się włosy np. na brodzie :lol:

Kochia

Cichy Podglądacz
Hejka....mam pytanko natury delikatnej jak dla mnie... :oops: nyo bo postanowilam wydepilowac pewna czesc mojego cialka...nyo i nie wiem jak sie do tego zabrac aby efekt byl w miare trwaly, bez krostek etc...a cyo do bolu to moze pobolec- byle byloby to skuteczne. Slyszalam ze wosk jest dobry ale nie wiem jak sie zabrac bo chiba do wosku tyo one cholery ciut dlugie nie? Macie pomysla :idea: lub doswiadczenie :?:

fraszka

Podrywacz
Droga pani
ten temat byl poruszanyniejednokrotnie i mysle ze nie ma na to rady ogólnej jest raczej jakis indywidualny sposob, który każdy sam musi znaleźć.
A jeśli włosy są za długie to trzeba je najpierw przyciąć.
Jedynym radykalnym sposobem jest elektroliza albo laserowe usuwanie.

Kochia

Cichy Podglądacz
oka juz po :D
Wiec tak, bylo calkiem niezle, fajnie dziala wosk z joanny (i dalam za niego ok 9 zeta ) i wiecie co? boli jedynie za pierweszym zerwaniem plastra potem juz nie :!: Ale jest malutki problem tam glebiej trudno wywoskowac (podoba mi sie to okreslenie). Nyo i tak na 100% wszystkich sie nie usunie wiec proponuje tak jak ja dokonczyc dziela pincetka - po wczesniejszych zabiegoch bardzo latwo sie ich pozbyc i nic nie czuc. Tak najpierw to przystrzyglam wlosieta na 9 mm maszynka elektryczna potem zostawilam na srodeczku irekezikowy paseczek a reszte zgolilam na 3 mm, a dalej plastrami. To powodzenia :wink: . Wiecie jak fajnie wyglada taki 9 mm paseczek irokezika :!: . Mam nadzieje, ze mojemu Kochaniu sie tyo spodoba - w sumie sam kcial, nyo tyo ma :lol:

rose

Biegły Uwodziciel
nio.. traktując tak delikatne miejsca jak okolice bikini woskiem.. raczej nic dobrego z tego nie wyjdzie.. Fraszka ma chyba racje :wink: atak zmutowanych krostek.. czego oczywiście nikomu nie życzę.. :)

Kochia

Cichy Podglądacz
Wiecie cyo kobitki :?: All ok :!: Ani jednej krostki, ani zaczerwienienia i gladziutko :D . Hi Hi . Mi siem podobywowuje efekt tego zabiegu. To papa

prawnik28

Seks Praktykant
A ja wolę, jak dziewczyna goli lub depiluje swoją cipkę. Cudownie się wtedy ją pieści ustami i dużo łatwiejszy jest dostęp do łechtaczki. Z tym, że uwaga: był kiedyś taki depilator na bazie rumianku w kremie, moja ex go używała. Istnieje jescze coś takiego?!

pieter

Cichy Podglądacz
Przed goleniem warto zmiękczyć skóre i włoski ciepłą wodą.Nanieść naiwilżającą pianke do golenia.Odczekać momencik i golić włoski pod włos.Maszynke przemywać zimną wodą.Po goleniu przemyć skóre gorącą wodą i wytrzeć delikatnie.Najlepiej przez chwile pozostać nago.Można posmarować skóre kremem nawilżającym(wskazane).Aha.Nie nosić zbyt obcisłej bielizny.

Blancik87

Seks Praktykant
temat widze ze juz stary hehe ale co tam :lol: kiedys ogoliłam sie tempa maszynak jeju heheheh to była masakra:D teraz gole sie pianka do golenia i zawsze nowa i ostra maszynka:D heheheheh i najpierw z włosem a potem pod hehe i zostawiem sobie pasecek na srodku :lol: hehe ale zwiezenia :p