• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Krostki po depilacji cipki. Jak się ich pozbyć?

nakreconaparka

Cichy Podglądacz
Cześc czytałam , sprawdziłam na własnej pipce. Wiadomo golimy się w cipełej wodzie najlepiej jak najgorętszej , pory sie otwierają , włoski miękną , żel i golimy (nie starą maszynką ! :) ) . Po goleniu niestety zimną wodą polać . Zamyka to pory. później krem i luzik

shrack

Cichy Podglądacz
Drogie panie i nie starajmy się ogolić idealnie za pierwszym razem.
Aby ogolić się naprawdę dobrze i komfortowo bez podrażnień pierwsze przejście wykonujemy z włosem czuli w tym samym kierunku, w którym rośnie nasz zarost, kolejne przejście jest w poprzek dopiero na końcu wygalamy wszystko pod włos.
Pamiętajmy jeszcze, że do golenia wykorzystujemy obie ręce pomagając sobie delikatnie przytrzymujemy a w razie konieczności naciągamy skórę w miejscu golenia.
Wiem, że to, co pisze dla niektórych osób może wydawać się herezją i niepotrzebna stratą czasu, ale uwierzcie mi po pewnym czasie tego typu zabieg zajmuje mniej czasu a samo golenie jest perfekcyjne i komfortowe.