Jak za dużo w tym gracji i za mało męskości to też źle. Zaczyna wychodzić na to, że z kobietami to Wy lekko nie macieA Ci którzy przystawią drabinkę pod mur i z gracją go przeskoczą?
Jak za dużo w tym gracji i za mało męskości to też źle. Zaczyna wychodzić na to, że z kobietami to Wy lekko nie macieA Ci którzy przystawią drabinkę pod mur i z gracją go przeskoczą?
Zaczyna wychodzić na to, że jednak to lubicie, nawet bardzo...Jak za dużo w tym gracji i za mało męskości to też źle. Zaczyna wychodzić na to, że z kobietami to Wy lekko nie macie![]()
Torturować Was?Zaczyna wychodzić na to, że jednak to lubicie, nawet bardzo...
A tam trudno czy lekko ale jak my to lubimy, gdybym wiedział skakałby na plecy z murów już od przedszkola.Jak za dużo w tym gracji i za mało męskości to też źle. Zaczyna wychodzić na to, że z kobietami to Wy lekko nie macie![]()
Ryzykowne bo głowa blisko, a wtedy znowu wracamy do tematu młotkaA tam trudno czy lekko ale jak my to lubimy, gdybym wiedział skakałby na plecy z murów już od przedszkola.
I tak byś klapsa dostał. Ale to dla Twojego dobraA tam trudno czy lekko ale jak my to lubimy, gdybym wiedział skakałby na plecy z murów już od przedszkola.
Pewien Pan malutkim młoteczkiem wydrążył pod plakatem tunel zatem wszystko to kwestia czasu.Ryzykowne bo głowa blisko, a wtedy znowu wracamy do tematu młotka![]()
Za co znowu?I tak byś klapsa dostał. Ale to dla Twojego dobra![]()
Skazani na Shawshank?Pewien Pan malutkim młoteczkiem wydrążył pod plakatem tunel zatem wszystko to kwestia czasu.
Za forsowanie muru z narażeniem zdrowiaZa co znowu?
Generalnie ma zastosowanie doktryna, że jeżeli udało się poderwać laskę i zaciągnąć ją do łóżka, a potem okazuje się, że góra i dół bielizny są z kompletu, to doszło do sytuacji odwrotnej.No ja tam coś upolowałam, ale nie mówmy o tym głośno bo on jest innego zdania![]()
Nie, Krecik czołowy działacz podziemia.Skazani na Shawshank?
Panie, ja tam miałam wszystko pod kolor, łącznie z paznokciami i dusząGeneralnie ma zastosowanie doktryna, że jeżeli udało się poderwać laskę i zaciągnąć ją do łóżka, a potem okazuje się, że góra i dół bielizny są z kompletu, to doszło do sytuacji odwrotnej.
Nie o to, czy lubisz tę grę, zdobywanie, taką fazę gonienia się w kotka i myszkę? Czy wolisz zapytać laskę czy chce się ruchać, ona mówi, że chce i idziecie. Jesteś wtedy spełniony czy zastanawiasz się, że może za łatwo poszło i pozdobywałbyś jak taki łowca właśnie?Są damskie i męskie sygnały werbalne i niewerbalne, są gry, ich fazy i jakieś konwencje.
Czy jak facet mówi: "chodźmy do mnie na ruchanko", i dostanie drinkiem w twarz, to znaczy, że kobieta niedostępna, a jak pójdzie to łatwa?
Nie za bardzo rozumiem, co ma być istotą zagadnienia![]()
W sensie, że brak szacowania poziomu zagrożenia własnych zasobów siły żywej?Za forsowanie muru z narażeniem zdrowia![]()
W sensie jej dbałości o to, żeby ta siła do niej dotarła w dobrej kondyncji, stąd klaps profilaktyczny.W sensie, że brak szacowania poziomu zagrożenia własnych zasobów siły żywej?
Ty za nic, ale profilaktycznie.Za co znowu?
Jeśli maiło by być "co ten wariat robi" to nie klaps a płask łopatą, tylko nie w to jego ładne pysio.W sensie jej dbałości o to, żeby ta siła do niej dotarła w dobrej kondyncji, stąd klaps profilaktyczny.
Już tak mają
Coś w rodzaju: co ten wariat robi? mur rozwala?, żeby mu się coś nie stało...och![]()
Słabe metody wychowawcze.Ty za nic, ale profilaktycznie.
Żmija.Jeśli maiło by być "co ten wariat robi" to nie klaps a płask łopatą, tylko nie w to jego ładne pysio.