• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kobiety niedostępne, czy mężczyźni to łowcy?

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Ciekawe, dlaczego kobiety lubią być niedostępne:unsure: (to moze pomóc uzupełnić temat, oczywiście przy aprobacie założycielki)
Może podnieca je obserwacja walki pomiędzy konkurentami? Lub mają inne motywy?

Ostatnia edycja:
Kobieta

Saanvi

Dominujący
Ciekawe, dlaczego kobiety lubią być niedostępne:unsure: (to moze pomóc uzupełnić temat, oczywiście przy aprobacie założycielki)
Może podnieca je obserwacja walki pomiędzy konkurentami? Lub mają inne motywy?
Ależ pytaj o co tylko życzysz, na wszystko się zgadzam.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Ciekawe, dlaczego kobiety lubią być niedostępne:unsure:
Od razu odpowiem może.
Powodów widzę kilka, ostrożność jako podstawowy z nich. Nie chcemy dać się za szybko poznać, rozwikłać, otworzyć - nie dla sportu, ale często z obawy przed zranieniem. Budujemy mur wokół siebie i dopuszczamy tylko nielicznych.
Brak zainteresowania może być kolejnym przykładem i tu ta niedostępność jest raczej nienaruszalna.
Kolejne, które mi przychodzą do głowy to taki przekorny charakter, sama taki mam. Nie jest łatwo mi samej z sobą, a co dopiero osobie, która chce do mnie dotrzeć ;)
No i jeszcze strategia i kalkulacja. Aby dłużej przeciągnąć ten czas kuszenia, zdobywania, podsycić zainteresowanie.

Mężczyzna

Dyl Sowizdrzał

Podrywacz
Mam wrażenie, że zawsze w momencie gdy miałam faceta i byłam niedostępna to byłam bardziej łakomym kąskiem niż w momentach gdy bywam singielką.
Tak jak kompas wskazuje północ, tak mężczyzna zawsze zwróci uwagę na kobietę, której jak twierdziła Coco Chanell, właśnie wyrosły skrzydła.
Czuwaj ;)

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Od razu odpowiem może.
Powodów widzę kilka, ostrożność jako podstawowy z nich. Nie chcemy dać się za szybko poznać, rozwikłać, otworzyć - nie dla sportu, ale często z obawy przed zranieniem. Budujemy mur wokół siebie i dopuszczamy tylko nielicznych.
Brak zainteresowania może być kolejnym przykładem i tu ta niedostępność jest raczej nienaruszalna.
Kolejne, które mi przychodzą do głowy to taki przekorny charakter, sama taki mam. Nie jest łatwo mi samej z sobą, a co dopiero osobie, która chce do mnie dotrzeć ;)
No i jeszcze strategia i kalkulacja. Aby dłużej przeciągnąć ten czas kuszenia, zdobywania, podsycić zainteresowanie.
Dziękuję Ci za odpowiedż. Dużo mi wyjaśniła. Muszę przyznać, że niektóre powody, które wskazałaś zaskoczyły mnie.
Kurcze, chyba za bardzo demonizowałem kobiety i teraz jest mi trochę głupio.
Z kolei niektóre sposoby prezentowania tej niedostępności są tak skuteczne, że moga byc wytłumaczeniem mojego odbioru, tj. lepiej trzymać się z daleka:LOL: