• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

M27 Wrocław — szukam kobiety do wspólnego odkrywania BDSM

Mężczyzna

Wojtas69

Cichy Podglądacz
M27, okolice Wrocławia szukam kobiety do spotkań BDSM

Mam 27 lat, 173 cm wzrostu i szczupłą sylwetkę. Szukam kobiety w wieku 25–40 lat z Wrocławia lub okolic, zainteresowanej spotkaniami BDSM, wspólnym odkrywaniem fantazji i przyjemnym spędzaniem czasu.

Nie szukam niczego na siłę ani bez wcześniejszego poznania się. Zależy mi na , dobrej komunikacji, dyskrecji, wysokim poziomie higieny oraz jasno ustalonych granicach. Chętnie poszerzę swoją wiedzę i doświadczenie związane z BDSM, zarówno z kobietą bardziej doświadczoną, jak i z osobą, która dopiero zaczyna poznawać ten świat.

Interesują mnie spotkania oparte na zaufaniu, szacunku i obopólnej zgodzie. Najpierw spokojna rozmowa, poznanie oczekiwań i granic, a dopiero później ewentualne spotkanie. Bez presji i bez przekraczania ustalonych zasad.

Jeżeli jesteś kobietą w wieku 25–40 lat, mieszkasz we Wrocławiu lub w okolicy i masz ochotę wspólnie odkrywać BDSM oraz miło spędzić czas, napisz kilka słów o sobie i swoich zainteresowaniach.