• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Kobiety niedostępne, czy mężczyźni to łowcy?

Mężczyzna

Hakuzery

Podrywacz
No ja tam coś upolowałam, ale nie mówmy o tym głośno bo on jest innego zdania :ROFLMAO:
Generalnie ma zastosowanie doktryna, że jeżeli udało się poderwać laskę i zaciągnąć ją do łóżka, a potem okazuje się, że góra i dół bielizny są z kompletu, to doszło do sytuacji odwrotnej.

Są damskie i męskie sygnały werbalne i niewerbalne, są gry, ich fazy i jakieś konwencje.
Czy jak facet mówi: "chodźmy do mnie na ruchanko", i dostanie drinkiem w twarz, to znaczy, że kobieta niedostępna, a jak pójdzie to łatwa?
Nie za bardzo rozumiem, co ma być istotą zagadnienia :unsure:

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Generalnie ma zastosowanie doktryna, że jeżeli udało się poderwać laskę i zaciągnąć ją do łóżka, a potem okazuje się, że góra i dół bielizny są z kompletu, to doszło do sytuacji odwrotnej.
Panie, ja tam miałam wszystko pod kolor, łącznie z paznokciami i duszą :ROFLMAO:
Są damskie i męskie sygnały werbalne i niewerbalne, są gry, ich fazy i jakieś konwencje.
Czy jak facet mówi: "chodźmy do mnie na ruchanko", i dostanie drinkiem w twarz, to znaczy, że kobieta niedostępna, a jak pójdzie to łatwa?
Nie za bardzo rozumiem, co ma być istotą zagadnienia :unsure:
Nie o to, czy lubisz tę grę, zdobywanie, taką fazę gonienia się w kotka i myszkę? Czy wolisz zapytać laskę czy chce się ruchać, ona mówi, że chce i idziecie. Jesteś wtedy spełniony czy zastanawiasz się, że może za łatwo poszło i pozdobywałbyś jak taki łowca właśnie?

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
W sensie, że brak szacowania poziomu zagrożenia własnych zasobów siły żywej?
W sensie jej dbałości o to, żeby ta siła do niej dotarła w dobrej kondyncji, stąd klaps profilaktyczny.
Już tak mają;)😊
Coś w rodzaju: co ten wariat robi? mur rozwala?, żeby mu się coś nie stało...och😜

Ostatnia edycja:
Kobieta

Ellena

Podrywacz
W sensie jej dbałości o to, żeby ta siła do niej dotarła w dobrej kondyncji, stąd klaps profilaktyczny.
Już tak mają;)😊
Coś w rodzaju: co ten wariat robi? mur rozwala?, żeby mu się coś nie stało...och😜
Jeśli maiło by być "co ten wariat robi" to nie klaps a płask łopatą, tylko nie w to jego ładne pysio.