Nie pamiętam i strasznie mnie to wkurwia...
A na jakim polu jesteście i gdzie bo szukam czegoś fajnego na wakacyjny wyjazdPrzedwczoraj na polu namiotowym, siedzieliśmy sobie rano po śniadaniu i piliśmy kawkę, jak zawsze w tym czasie moja stwierdziła, że idzie się przebrać z piżamy, jak była w trakcie to wskoczyłem do namiotu, akurat nie miała stanika, ale była w czerwonych stringach. Nie miałem ochoty na dłuższe gry wstępne, więc po prostu ściągnąłem jej majteczki, polizalem palce i zacząłem masować cipke, była speszona bo wokół sporo ludzi, ale nie zacisnęła nóg a wręcz odwrotnie, jeszcze mocniej je rozchyliła dając mi łatwiejszy dostęp do dziurki.
Jeszcze trochę ja piescilem po czym powiedziałem żeby się odwróciła do mnie tyłem i wypiela, w międzyczasie sam ściągnąłem bokserki a jako, że byłem mega napalony to stał mi od początku, poslinilem sobie palce i rozsmarowalem na główce po czym od razu w nią wszedłem.
Posuwalem ja raz za razem, ale staraliśmy się być bardzo cicho więc delikatnie, pewnie trwało to z 5-10min po czym spuściłem się w nią głęboko i poczekałem aż mi w niej lekko zacznie opadać i go wyjąłem, przydały się chusteczki jak zaczęło z niej wypływać. Kilka minut, byliśmy ogarnięci i mogliśmy dalej spędzać czas przed namiotem, ale już na pewno w lepszych humorach. Sorry, że tak długo, ale lubię sobie popisać czasami.
Dlatego wakacje trzeba robić sobie regularnieMam urlop więc żona lekko nie ma
A na wyjeździe jej też udziela się wakacyjny humor także można powiedzieć że średnia wychodzi codziennie
Ale no bydzie z 8 lat ^^ przynajmniej szczery ^^Aż wstyd się przyznać ^^
Niby tak ale urlopu brakujeDlatego wakacje trzeba robić sobie regularnie
Hahaha, no po żubrówce z colą faktycznie można sie spodziewać nocnych objawów żołądkowo-jelitowychDzisiaj w nocy. Wjechała żubrówka z colą, a potem tak nas wzięło, jakoś o drugiej nad ranem, że po wszystkim chyba nawet sąsiad wyszedł na papierosa.
Po dziesiątym przestajesz już liczyćSześć długich tygodni temu
Miałem podobnie. Do północy w basenie - woda tak ciepła że parowała, do domu spokojnym krokiem - sąsiedzi wyjechali na wakacje a dzieciaki się rozlazły po znajomych. Później sypialnia, położyliśmy się spać jakoś koło 2Właśnie skończyliśmy. Było bosko!
Rozpoczęliśmy w basenie na ogrodzie, było już ciemno więc nikt nic nie widział. Następnie szybciutko nagusiency do łazienki ale przez garaż gdzie zahaczyliśmy o maske samochodu i tylne siedzenie.
Potem prysznic z dużą ilością oliwki i wody.
W sumie: ponad dwie godziny odlotowego sexu, oralnego,klasycznego i analnego.
I jeszcze nam mało,moja pani właśnie zabrała się za stawianie mnie do pionu, jest w tym świetna.
Swing World- ostatnio w trujkącie > ja + 2 laski - było super . Tadek 35 (Tadek-7@o2.pl)Było to aż w sobotę (3 dni temu) ... Pozycji wiele... Mężczyzn kilku. )