A dlaczego napisałaś/eś opowiadanko o mamusi w pierwszej osobie rodzaju męskiego?Ja piszę opowiadania okołoanalne i chciałabym przeczytać coś oryginalnego.

A dlaczego napisałaś/eś opowiadanko o mamusi w pierwszej osobie rodzaju męskiego?Ja piszę opowiadania okołoanalne i chciałabym przeczytać coś oryginalnego.
Poszukaj tekstów" Midnight Rambler", to użytkownik ( facet w 100 proc.). Ale miał dar wejścia w kobiecą psychike i na tej podstawie budował postacie kobiet w swoich opowiadaniachChętnie przeczytałbym cokolwiek byleby było napisane przez kobietęFantazje innych facetów jakoś mnie nie kręcą.
Pewnie gej albo bi. Tylko oni tak mająPoszukaj tekstów" Midnight Rambler", to użytkownik ( facet w 100 proc.). Ale miał dar wejścia w kobiecą psychike i na tej podstawie budował postacie kobiet w swoich opowiadaniach![]()
Ty mały zbokuJa najbardziej chciał bym przeczytać coś typu: nauczycielka od w-f i uczeń
Kontynuuj..O zabawie w dziwkę i klientaFacet spotyka się z koleżanką u siebie, i udają, że on ją zamówił, daje jej banknoty za kabaretkę, i każe jej klęknąć...
![]()
Kontynuuj..![]()
Jeśli uczeń pełnoletni to nie takie znowu nielegalneTy mały zbokuA to nie wiesz, że to nielegalne??!
![]()
Nielegalne, bo to wbrew etyce nauczycielskiejJeśli uczeń pełnoletni to nie takie znowu nielegalne![]()
Nie przesadzajmy z etykąNielegalne, bo to wbrew etyce nauczycielskiej![]()
Kurde... Ktoś na tym forum musi zachować resztki przyzwoitościNie przesadzajmy z etyką![]()
Oczywiście, jaką wartość ma fałszChciałbyś reportaz lub sprawozdanie, jak rozumiem![]()
Hm.......a co sądzisz o wyobrażni i fantazjiOczywiście, jaką wartość ma fałsz
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Jakie są ciekawe fakty o Was? | Poza tematem | 6 | |
J | Jakie macie fantazje Bi? | Fantazje erotyczne | 29 | |
![]() |
Jakie dziwne dźwięki wydają mężczyźni w trakcie kopulacji | Seks | 21 | |
R | Jakie kanały na youtube polecacie | Poza tematem | 0 | |
F | Jakie prezerwatywy na pierwszy raz? | Antykoncepcja | 8 |