A dlaczego napisałaś/eś opowiadanko o mamusi w pierwszej osobie rodzaju męskiego?Ja piszę opowiadania okołoanalne i chciałabym przeczytać coś oryginalnego.
A dlaczego napisałaś/eś opowiadanko o mamusi w pierwszej osobie rodzaju męskiego?Ja piszę opowiadania okołoanalne i chciałabym przeczytać coś oryginalnego.
Poszukaj tekstów" Midnight Rambler", to użytkownik ( facet w 100 proc.). Ale miał dar wejścia w kobiecą psychike i na tej podstawie budował postacie kobiet w swoich opowiadaniachChętnie przeczytałbym cokolwiek byleby było napisane przez kobietę Fantazje innych facetów jakoś mnie nie kręcą.
Pewnie gej albo bi. Tylko oni tak mająPoszukaj tekstów" Midnight Rambler", to użytkownik ( facet w 100 proc.). Ale miał dar wejścia w kobiecą psychike i na tej podstawie budował postacie kobiet w swoich opowiadaniach
Ty mały zboku A to nie wiesz, że to nielegalne??!Ja najbardziej chciał bym przeczytać coś typu: nauczycielka od w-f i uczeń
Kontynuuj..O zabawie w dziwkę i klienta Facet spotyka się z koleżanką u siebie, i udają, że on ją zamówił, daje jej banknoty za kabaretkę, i każe jej klęknąć...
Kontynuuj..
Jeśli uczeń pełnoletni to nie takie znowu nielegalneTy mały zboku A to nie wiesz, że to nielegalne??!
Nielegalne, bo to wbrew etyce nauczycielskiejJeśli uczeń pełnoletni to nie takie znowu nielegalne
Nie przesadzajmy z etykąNielegalne, bo to wbrew etyce nauczycielskiej
Kurde... Ktoś na tym forum musi zachować resztki przyzwoitościNie przesadzajmy z etyką
Oczywiście, jaką wartość ma fałszChciałbyś reportaz lub sprawozdanie, jak rozumiem
Hm.......a co sądzisz o wyobrażni i fantazji Potrafisz te pojecia odróżnić od falszu, czy są dla Ciebie tym samym? Więcej niż polowa światowej literatury jest oparta na wyobrażni jej twórców, czyli pisarzy.Oczywiście, jaką wartość ma fałsz
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Jakie filmy | Seks fotki i filmy | 9 | |
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 81 | |
B | Głupie, śmieszne akcje jakie zrobiliście | Poza tematem | 1 | |
E | Jakie zabawy erotyczne testowaliście za mlodu? | Seks | 29 | |
A | Jakie lubicie slowa partnera podczas sexu ? | Seks | 21 |