Poszukaj tekstów" Midnight Rambler", to użytkownik ( facet w 100 proc.). Ale miał dar wejścia w kobiecą psychike i na tej podstawie budował postacie kobiet w swoich opowiadaniach
Poszukaj tekstów" Midnight Rambler", to użytkownik ( facet w 100 proc.). Ale miał dar wejścia w kobiecą psychike i na tej podstawie budował postacie kobiet w swoich opowiadaniach
Pewnie gej albo bi. Tylko oni tak mają
Czy kobiety potwierdzały twoje słowa?
Dla mnie jednak facet, to facet. Ta świadomość już mnie jakoś odrzuca.
Nie chce faceta mówiącego kobiecym głosem. Chcę kobiety mówiącej swoim.
Robi mu gorącego lodzika, on ją nazywa małą lodziarą, masuje jej zmysłowo głowę, a gdy już on dochodzi, to ściska mocno jej włosy, pluje jej na twarz i nazywa niegrzeczną dziwką, po czym spuszcza się jej do buźki, każe jej połknąć, a potem ona wystawia się dla niego i przyjmuje go w cipce i w dupci, on jedzie ostro i nie oszczędza jej tych napalonych dziurek, i zaspokaja się w niej obficie, dochodząc bardzo intensywnie
Hm.......a co sądzisz o wyobrażni i fantazji Potrafisz te pojecia odróżnić od falszu, czy są dla Ciebie tym samym? Więcej niż polowa światowej literatury jest oparta na wyobrażni jej twórców, czyli pisarzy.
Ja chętnie bym poczytał o początkach flirtu z żony przyjaciółką, romansu z nią polegającym tylko na ruchanku jezeli napisze takie opowiadanie to prosze o przesłanie na priv
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.