• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jakie opowiadanie chcielibyście przeczytać?

K

Kataryna

Guest
Ja na wstępie przepraszam użytkowników którzy liczyli na dalsze części mojego opowiadania, przerwane moim odejściem z forum. Jeżeli jednak macie na nie ochotę to będę je kontynuować.

dyskretny78

Cichy Podglądacz
Czy są tutaj albo gdzieś znajdę opowiadania prawdziwe, ale nie mąż z żoną ale np. z delegacji, ze szkolenia gdzie prowadzący/prowadząca zwierza się jak ją/jego próbowali lub poderwali albo on/ona poderwała kogoś z uczestników szkolenia?

Mężczyzna

drilll

Nowicjusz
Ja na wstępie przepraszam użytkowników którzy liczyli na dalsze części mojego opowiadania, przerwane moim odejściem z forum. Jeżeli jednak macie na nie ochotę to będę je kontynuować.
Kontynuuj, chętnie przeczytam

Kobieta

Rozkoszna Seosha

Podrywacz
1. Facet wsadza kobiece rękę w majtki i rozpieszcza ją tak do orgazmu
2. Facet zastaje pokojówkę myjącą podłogę ścierką i wypinającą się przy tym z nogami na bok, z gołą dupcią
3. Seks przy autostradzie - kobieta daje się ruchać i robi lody przypadkowym facetom publicznie
4. Uczennica daje dupci po lekcjach nauczycielowi na jego biurku
5. Analek przy ścianie
6. Facet zamawia dziwkę do domu, a ona spełnia jego rozkazy
7. Masaż cycków i ruchanie ich
8. Wzajemna masturbacja kobiety i faceta

Mężczyzna

d0n0r@

Nowicjusz
1. Facet wsadza kobiece rękę w majtki i rozpieszcza ją tak do orgazmu
2. Facet zastaje pokojówkę myjącą podłogę ścierką i wypinającą się przy tym z nogami na bok, z gołą dupcią
3. Seks przy autostradzie - kobieta daje się ruchać i robi lody przypadkowym facetom publicznie
5. Analek przy ścianie
6. Facet zamawia dziwkę do domu, a ona spełnia jego rozkazy
7. Masaż cycków i ruchanie ich
8. Wzajemna masturbacja kobiety i faceta
To materiał na kilka opowiadań, albo powieść „rzekę” ☝🏼😮

Mężczyzna

Vi.

Seks Praktykant
https://www.pokatne.pl/opowiadanie/benek-zawsze-dowozi -> Akcja dzieje się na autostradzie, w ciężarówce. Jeden mężczyzna, jedna kobieta. Obcy.

https://www.pokatne.pl/opowiadanie/kulturka -> Studentka, profesorowi, w ramach egzaminu.

Nie jest to może dokładnie to, czego szukasz, ale tematycznie dosyć się pokrywa. Może akurat coś przypadnie Ci do gustu ;)