Może coś na ten temat... Ostatnio naszła nas ochota i tak się przez tydzień nakręcaliśmy by zrealizować nasz pomysł na "gwałt" scenka w skrócie wyglądała tak: jesteśmy pracownikami jednej firmy, która ma wyjazd służbowy, pewnego wieczoru zaprosiłem koleżankę ,która również była na tym wyjeździe na drinka do swojego pokoju hotelowego, (zawsze mnie kręciła, lecz o tym nie wiedziała,) 1 drink, 2 drink, ... koleżanka już trochę podpita postanowiła, skorzystać z toalety, (wtedy dostała coś do drinka) i wiadomo po 5 minutach już była cała moja, ... Oczywiście wszystko zaczynaliśmy w pełnym ubraniu, dla poruszenia wyobraźni Pani miała maskę na oczach, taką jak zakłada się na noc do spania, a ja wszystko mówiłem na głos... np:
przy lizaniu cipki mówiłem mmm jaka słodka cipka, co za piękne wargi... przy atakowaniu dupci, tekst typu... najpierw Ci ją wyliżę języczkiem, a poźniej wsadzę kutasa... oczywiście staraliśmy się by wszystko wyglądało na "gwałt" czyli Pani starała się nie wydawać dźwięków oraz mi nie "pomagała" jak chciałem ruchać cipkę musiałem położyć ja na plecy jak dupcie to to na brzuch itp, wszystko trwało około 1,5 godziny zakończone spustem do cipki po czym jej wylizaniem, ....
Może właśnie ta fantazja natchnie cie do napisania podobnego opowiadania, oczywiście można je rozbudować pisząc w nim krok po kroku co robimy itp, wszystko według fantazji, pozdro i daj znać co myślisz