• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie opowiadanie chcielibyście przeczytać?

Awski

Cichy Podglądacz
Czy wiecie gdzie można znaleźć opowiadania ze zdjeciami, kiedyś była taka strona pieprz pl na której można było na komórkę ściągać takie historie

L

lingster

Guest
A mi się marzy kontynuacja Przypadlosci Michała - tak się wciągnęłam w fabułę, że przestałam zwracać nawet uwagę na opisy seksu :D
No i ciekawi mnie też, co się działo dalej w historii o dziewczynie, która przehandlowała miesiąc z życia za pół miliona. :p

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Chętnie bym przeczytał coś napisanego przez kobietę, w klimacie kobiecej dominacji (femdom). Może być np. o tym, jak kobieta w stroju dominy zakłada strap-ona i robi facetowi pegging. Albo o tym, jak dominująca pani doktor wydaje polecenia pacjentowi, a on je spełnia. Albo o tym, jak facet podlega jakiejś kobiecie, a ona robi sobie z niego swoją seksualną zabawkę i seksualnego niewolnika - lub gdy coś takiego robi z facetem grupa kobiet. Gdy np. jest jeden facet w budynku z grupą kobiet, i one zapewniają mu wyżywienie, miejsce do spania i różne luksusy jak np. sauna, basen, jacuzzi czy spa, a w zamian on musi być na każde zawołanie każdej z kobiet i musi je zaspokajać i zadowalać i nie może im odmówić. A one mogą wchodzić do jego pokoju i sypialni w każdej chwili z żądaniem zaspokojenia ich.

Mężczyzna

RTT

Podrywacz
Chętnie przeczytałbym coś o licealiście (16 - 18 lat), który postanawia wybrać się na pierwszy raz do poleconej przez kumpla cichodajki, a na miejscu ta okazuje się przyjaciółką/kuzynką jego matki która zawsze mu się podobała.... mimo początkowego skrępowania nawiązują romans, który z biegiem czasu staje się coraz bardziej ostry (głębokie gardło, rimming, pegging strap onem, ass to mouth, vomit, pissing, bdsm); można by to rozszerzyć o orgię z koleżankami tej cichodajki, najlepiej w jakieś luksusowej willi z jaccuzi i basenem.... No i fajnie by było jakby ta cichodajka przypominała Penelope Cruz albo Joannę Kulig ; )

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Mój wkład w opowiadanie znajduje się poniżej, kto pokusi się o dopisanie treści?
Ilustracje są już gotowe...
Opowiadanie nie może być dluzsze jak 650 wyrazów.

album_pic.php

album_pic.php

Obrazki publikowane są na podstawie Licencja CC BY-NC-SA 3.0

Mężczyzna

Indragor

Biegły Uwodziciel
BT według Wikipedii to może być:
  • BT – seria czołgów
  • Bhutan (kod ISO 3166-1: BT) – państwo azjatyckie
  • Brian Transeau (pseudonim: BT) – muzyk
  • British Telecom – operator telekomunikacyjny
  • Bluetooth – standard komunikacji bezprzewodowej
  • BitTorrent – protokół peer-to-peer służący wymianie plików
  • Drzewo binarne (ang. binary tree) – struktura danych w postaci drzewa
  • Biblia Tysiąclecia – polski przekład Biblii
  • Bacillus thuringiensis – bakteria produkująca środki owadobójcze, której geny używane są w GMO
  • Kukurydza Bt – transgeniczna kukurydza z genami Bacillus thuringiensis
Obstawiałbym, że jest propozycja spotkania w Bhutanie. Ech, malowniczo i romantycznie...

Kobieta

mrumru

Erotoman
BT według Wikipedii to może być:
  • BT – seria czołgów
  • Bhutan (kod ISO 3166-1: BT) – państwo azjatyckie
  • Brian Transeau (pseudonim: BT) – muzyk
  • British Telecom – operator telekomunikacyjny
  • Bluetooth – standard komunikacji bezprzewodowej
  • BitTorrent – protokół peer-to-peer służący wymianie plików
  • Drzewo binarne (ang. binary tree) – struktura danych w postaci drzewa
  • Biblia Tysiąclecia – polski przekład Biblii
  • Bacillus thuringiensis – bakteria produkująca środki owadobójcze, której geny używane są w GMO
  • Kukurydza Bt – transgeniczna kukurydza z genami Bacillus thuringiensis
Obstawiałbym, że jest propozycja spotkania w Bhutanie. Ech, malowniczo i romantycznie...
Chyba wiem, o co chodzi z tym BT, ale tu nie napiszę, bo to będzie reklama innego forum erotycznego. 😂