• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jakie opowiadanie chcielibyście przeczytać?

NaCzteryLapy

Cichy Podglądacz
A czytałem ostatnio o dwóch przyjaciolkach, całkiem przyjemne :) chociaż wolę bardziej klasyczne :) no i perspektywa dziewczyny mnie kręci, bo męską znam dobrze ;)

Kobieta

NiegrzecznaAshley

Erotoman
O tym, jak facet i dziewczyna umawiaja sie na seks w domu u niego, najpierw ona robi mu lodzika na kolanach, a potem facet ja pieprzy na kilka pozycji po kolei, a spusty za kazdym razem gdzie indziej ;)

RarógDzdz

Seks Praktykant
O tym, jak facet i dziewczyna umawiaja sie na seks w domu u niego, najpierw ona robi mu lodzika na kolanach, a potem facet ja pieprzy na kilka pozycji po kolei, a spusty za kazdym razem gdzie indziej ;)

U Ciebie to jest jedna z tych fatazji, które zostają fantazjami, czy raczej z tych, które chce się spełnić? ;)

Jokanmalutki

Cichy Podglądacz
Ja lubię ostrą jazdę z poniżaniem rogacza, wyśmiewaniem, nie koniecznym mówieniem mu całej prawdy o wybrykach Hotki, można rzec, że bardziej Ultimate Cuckold... ale przychylam się do wypowiedzi która już tu padła... nie da się zadowolić wszystkich, więc najlepiej pisać szczerze o tym co Ciebie kręci i podnieca...będziesz miała wtedy przekonanie, że nie robisz niczego na siłę i pod publiczkę... Pozdrawiam.

goadik

Seks Praktykant
Ja raczej poczytałbym opowiadania w klimacie swingers, o parach które dopiero zaczynaja przygode z wymiana partnerow

Mężczyzna

Indragor

Biegły Uwodziciel
Przecież fantazjowanie nie jest karalne nawet o zoofilii czy innych filiach :)
Niezupełnie. Jeśli byłoby to zinterpretowane jako zachęta to czynów zabronionych, to sytuacja mogłaby wyglądać inaczej. Chociaż pewnie byłaby to większa nieprzyjemność dla administratora strony niż dla autora. Fantazjowanie to jedno, a upublicznianie fantazji, to już zupełnie coś innego.