No to bokiem spróbuj tego samego kiedy leżysz z tyłu dziewczyny. Powiedz jej żeby pokazała Ci jak lubi. Połóż swoją dłoń na jej dłoni No i pomorze Ci znalesc to miejsce. A potem już dasz sobie radę sam.Zanotowane na misjonarza kilka razy bawiłem się z łechtaczką, ale na pieska jeszcze nie
Podduszanie piersiami jest wspaniałe, oraz siadanie na twarzy i podduszanie też jest cudowneja uwielbiam klapsy i kontrole partnera przez trzymanie za włosy.. piszcie panowie co wy jeszcze lubicie może coś wykorzystam..
Co uważacie o lekkim poduszaniu gdy kobieta jest na górze?
Hmmmmm jesteś?Mój narzeczony bardzo lubi tak robić. Podczas podduszania lubi mnie jeszcze policzkować. Podduszać możesz też penisem, dociskając głowę podczas "głębokiego gardła"
Czy gdzie jestem?Hmmmmm jesteś?
oj myślę, że chciał się spotkać po tym co napisałaś w pościeCzy gdzie jestem?
Gdybyś potrzebowała kogoś do ujeżdżania to ja się chętnie tobie oddamKlapsy i miętoszenie tyłka. Bardzo lubię, jak chwyta skórę pośladków i nadaje rytm, gdy go ujeżdżam.
U nas odwrotnie. Zero klapsów podduszania czy za włosy. Ale przezwiska od A do Z to norma.Lubię klapsy, lubię podduszenie, nie lubię plaskaczy, wolę jak się mnie złapie za włosy, za szyje, za szczękę. Nie lubię być szarpana, poniżana. Nie lubię wyzwisk.
Zaznaczyłem na tłusto co ja też lubięUwielbiam:
-klapsy, sciśkanie pośladków, rozszerzanie ich by dokladnie widział jak mnie wypelnia
-mocne ściskanie mnie za piersi/obejmowanie piersi podczas seksu, bawienie sie sutkami
-trzymanie mnie za włosy, tworzenie dłonmi kucyka gdy mu ciągnę
-uderzanie mnie penisem po policzkach/wysuniętym języku
-przesuwanie twardym penisem po cipce, uderzanie w nią
-trzymanie mnie za włosy/ramiona/nadgarski podczas seksu, wyginanie mi rąk do tyłu gdy bierze mnie od tyłu
-rozkazywanie mi/mówienie do mnie podczas orala/seksu
-całowanie/lizanie mnie po plecach gdy bierze mnie od tyłu
-palec w tyłku lub w cipce/zalezy w jakiej dziurce jest jego kutas aktualnie
-gdy daje mi palce do ssania podczas seksu/do wylizania po palcówce lub caluje mnie po.
Tak na szybko.
Lubię też jak mi wkłada palce całe w moich sokach w moje usta.Lubię klapsy, lubię podduszenie, nie lubię plaskaczy, wolę jak się mnie złapie za włosy, za szyje, za szczękę. Nie lubię być szarpana, poniżana. Nie lubię wyzwisk.
Oj tak,kobietki trzeba drażnićI bardzo nakręca mnie jak przeciąga moment wejścia we mnie,, drażni mnie, że aż sama zaczynam wariować.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Jakie filmy | Seks fotki i filmy | 9 | |
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 48 | |
B | Głupie, śmieszne akcje jakie zrobiliście | Poza tematem | 1 | |
E | Jakie zabawy erotyczne testowaliście za mlodu? | Seks | 29 | |
A | Jakie lubicie slowa partnera podczas sexu ? | Seks | 21 |