Cześć. Moja lubi soczyste klapsy, ciągnięcie za włosy. Na pieska lubię trzymać ją mocno za kark albo trzymać ją za nadgarstki.
Tak, to jest fajne.ja uwielbiam klapsy i kontrole partnera przez trzymanie za włosy.
Ja lubię, gdy kobieta siada mi na twarzy, może też wtedy być lekkie podduszanie pupą. Jednak nie kręci mnie bycie chwyconym dłońmi za szyję i podduszanym w taki sposób.piszcie panowie co wy jeszcze lubicie może coś wykorzystam..
Co uważacie o lekkim poduszaniu gdy kobieta jest na górze?
Po pierwsze to nie jest podduszanie. Ja przynajmniej tego nie praktykuję. Podduszanie to takie trzymanie żeby uniemożliwiać oddychanie i to jest zbyt niebezpieczne i brutalne. Dziewczyna by się nadmiernie wystraszyła, oraz zabolałby to fizycznie, z resztą nie chciałbym jej przecież udusić.ja uwielbiam klapsy i kontrole partnera przez trzymanie za włosy.. piszcie panowie co wy jeszcze lubicie może coś wykorzystam..
Co uważacie o lekkim poduszaniu gdy kobieta jest na górze?
Wszystko u Ciebie Halredzie w porządku ?Ostatnio zaczynam wkręcać się w klimat totalnej dominacji, szmacenie, opluwanie, poniżanie, wyzywanie, bicie, wiązanie, podduszanie, bardzo ostry seks, posuwanie gardła, a potem wycieranie spermy i śliny z podłogi jej twarzą jak szmatą, czasem pissing, podtapianie w kiblu itd. i jeśli kobietę to kręci to jest to naprawdę podniecające. Zacząłem pisać fantazje na ten temat i mimo, że dopiero zaczynam, to podobno z cipki cieknie od samego czytania
Gdzie tu widzisz bzdury? W spełnianiu zachcianek kobiet? Zachcianek trochę innych, niż parę minut na misjonarza, po ciemku i nie w niedzielę?Mnie też od czytania cieknie. Ale mnie ciekną łzy z oczu, jak widzę jakie bzdury wypisuje dorosły facet
pozazdrościć jego przyszłej partnerce, będzie zdziwiona będąc zastępczynią zwyklej ściery do podłogiWszystko u Ciebie Halredzie w porządku ?
Może można Ci jakoś pomóc ?
Mnie też od czytania cieknie. Ale mnie ciekną łzy z oczu, jak widzę jakie bzdury wypisuje dorosły facet
A to coś złego jeśli ją to kręci i sama o to prosi?pozazdrościć jego przyszłej partnerce, będzie zdziwiona będąc zastępczynią zwyklej ściery do podłogi
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
P | Jakie filmy | Seks fotki i filmy | 9 | |
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 48 | |
B | Głupie, śmieszne akcje jakie zrobiliście | Poza tematem | 1 | |
E | Jakie zabawy erotyczne testowaliście za mlodu? | Seks | 29 | |
A | Jakie lubicie slowa partnera podczas sexu ? | Seks | 21 |