Super avatarLubię brudne myśli![]()
Ale kilka dni pieprzenia Cię?Jak znajdzie się kilku konkretnych i bardzo napalonych panów co mnie przygarną na kilka dni to czemu nie
TakkAle kilka dni pieprzenia Cię?![]()
Interesująca opcja ale wolałbym sam cały czas pieprzyć
Taki ogier jesteś, o proszęInteresująca opcja ale wolałbym sam cały czas pieprzyć![]()
Źle trafiłaś na poprzednika, ja preferuję bliższe poznanie się i dopiero spotkanie na ruchanie. No ale i tego nawet tu ze świecą szukaćTaki ogier jesteś, o proszę
Kolejny fantastaTaki ogier jesteś, o proszę
Nie mi oceniaćTaki ogier jesteś, o proszę
Ale skąd, umawiaj się z Margaret i wyjdzie szydło z worka. Czekamy na recenzję spotkania.Nie mi oceniaći nie będę się wypowiadał bo zaraz się odezwą stulejki, że tylko mocny w pisaniu jestem
![]()
A dlaczego zakładasz że karalnych?Do tych najbardziej brudnych, wyuzanych, zboczonych i nierzadko karalnych mało kto się przyzna.
Hehe, kiedyś napisałem swoje "brudne myśli" i admin usunął, bo "przesadzam". A nie było tam nic np. związanego z pedofilią czy coś takiego.A dlaczego zakładasz że karalnych?
Za samo myślenie nie wsadzają - chyba że już myślozbrodnie są wpisane do Twojego kodeksu
Realizacja może być karalna. Chociaż nie musiA dlaczego zakładasz że karalnych?
Za samo myślenie nie wsadzają - chyba że już myślozbrodnie są wpisane do Twojego kodeksu
Oki i szanujemy toJa że swoich myśli nie chciałabym się spowiadać.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Jakie są ciekawe fakty o Was? | Poza tematem | 0 | |
J | Jakie macie fantazje Bi? | Fantazje erotyczne | 29 | |
![]() |
Jakie dziwne dźwięki wydają mężczyźni w trakcie kopulacji | Seks | 21 | |
R | Jakie kanały na youtube polecacie | Poza tematem | 0 | |
F | Jakie prezerwatywy na pierwszy raz? | Antykoncepcja | 8 |