Pewnie że tak wszystko da się załatwić no właśnie i to jest ten myk żeby z zaskoczenia było ale jakby mi ktoś tak wyskoczyl..to bym chyba zawału dostała. A z nieznajomym niebezpiecznie , a jak się umawiać to już nie będzie niespodzianki..
Pewnie że tak wszystko da się załatwić no właśnie i to jest ten myk żeby z zaskoczenia było ale jakby mi ktoś tak wyskoczyl..to bym chyba zawału dostała. A z nieznajomym niebezpiecznie , a jak się umawiać to już nie będzie niespodzianki..
Z doświadczenia powiem tak: nie chcesz żeby ktoś Ci wyskoczył nagle w kominiarce A co do umawianego to raz tak robiłem i w sumie wyszło obłędnie ale nerwów masa po jednej i drugiej stronie 🫣 Nie znaliśmy swoich twarzy ale byliśmy umówieni na czas i miejsce o dziwo się udało, trochę gry aktorskiej i wyszło ekstra Jak chcesz mogę Ci więcej napisać na priv
Jechać do Turcji i tam nie wypuszczać z łóżka jakiegoś Turka. Nie mam wielu wymagań, ale strasznie podniecają mnie włosy niektórych i chętnie bym ich tarmosiła. Całowałam się już z jednym swego czasu i było cudownie. Gorąco. Aż żal, że nie było okazji zaciągnąć go do łóżka.
Kiedyś z moją ex... miała ok. 20 lat poszliśmy na disco. Generalnie już coś bawiliśmy się kiedyś z koleżanką, ale poszliśmy na disco i poznaliśmy rodzeństwo. Ona bawiła ze mną a on z moją ex. Pamiętam, że nie miała w tedy stanika. Gość generalnie bawił i tak niby nie chciał, ale macał moją dziewczynę w tedy. Mega mnie to kręciło, że typ nie wiedział, a jej nie przeszkadzało Oczywiście robił to subtelnie tak, żebym niby nie widział
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.