• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak zyskać pewność siebie?

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Haha, czyli standardowa porada kobiety dla kobiety... Gardzić facetami i pokazywać im, gdzie ich miejsce... I nic nie robić, żeby mieć większe szanse.

Chyba nic nie zrozumiałeś. Raczej nie "chyba" a z całą pewnością. Największe błędy jakie ludzie popełniają to próbują się dopasować do oczekiwań drugiej osoby. I to jest BŁĄD. WIELBŁĄD. Trzeba dbać o siebie. Bo życie się ma jedno. I albo komuś podpasujemy tacym jakimi jesteśmy albo niech sie wszyscy walą. Niezależnie od płci.

Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
Chyba nic nie zrozumiałeś. Raczej nie "chyba" a z całą pewnością. Największe błędy jakie ludzie popełniają to próbują się dopasować do oczekiwań drugiej osoby. I to jest BŁĄD. WIELBŁĄD. Trzeba dbać o siebie. Bo życie się ma jedno. I albo komuś podpasujemy tacym jakimi jesteśmy albo niech sie wszyscy walą. Niezależnie od płci.

Zrozumiałem. Chodzi mi o tą hipokryzję. Kobieta kobiecie tutaj poradzi to, żeby gardzić facetem i być sobą. Ale facetom już radzą zupełnie co innego, że mają się zmieniać, starać się, itp., żeby mieć minimalne szanse na zainteresowanie dziewczyny.

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Zrozumiałem. Chodzi mi o tą hipokryzję. Kobieta kobiecie tutaj poradzi to, żeby gardzić facetem i być sobą. Ale facetom już radzą zupełnie co innego, że mają się zmieniać, starać się, itp., żeby mieć minimalne szanse na zainteresowanie dziewczyny.
No to zacytuj. Tą samą kobietę, która radzi drugiej mieć wyjebane a facetowi się zmieniać. Tą samą pamiętaj. BO w imię czego stosujesz odpowiedzialność zborową?

Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
No to zacytuj. Tą samą kobietę, która radzi drugiej mieć wyjebane a facetowi się zmieniać. Tą samą pamiętaj. BO w imię czego stosujesz odpowiedzialność zborową?
Po uj mam szukać jakichś cytatów. Z doświadczenia wiem, że praktycznie każda laska tak uważa :) Zresztą, to jest ogólnie znana prawda, propagowana wszędzie - to facet ma się starać, a nie kobieta.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Hipokryzja level master...
Brzmisz jakbyś uważał, że jest tylko jedna porada dla kobiet.

Czy taka porada @Blackswan dla 20-kilku-letniej kobiety, która nie miała nigdy partnera, nie przeżyła nigdy seksu, która obawia się zrobić pierwszego kroku będzie dobrą poradą? Zwłaszcza, że dodała "jakie rady dałabym dwudziestoletniej sobie"? Wydaje się, że tak. Pozwoli jej to co prawda popełniać błędy, ale przynajmniej coś przeżyć.

Czy będzie to uniwersalna porada dla każdej kobiety? Nie sądzę. Niektórym jak sam zauważyłeś, mogą wymagania mocno wzrosnąć, przez co nie pozna nikogo, a mężczyźni z TOPki będą i tak poszukiwali kobiety z TOPki.

Innymi słowy, jeśli potrawa jest mdła, odrobina przypraw jej pomoże. Jeśli potrawa ma już smak, kolejna garść przypraw może ją zepsuć.

Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
Bo bzdury piszesz. I co ma do tego jak inne kobiety radzą facetom? Tu jest mowa o czymś bardzo sensownym i mądrym.
A jak facet jest głupi i słucha głupich rad to ... to już jego problem.
No nie piszę bzdur. Tak to wygląda wszędzie - laska ma nic nie robić i czekać na księcia, a facet wg kobiet ma się starać, zmieniać, obracać swoje życia o 180 stopni, żeby jakaś na niego spojrzała :)

No i kolejna rzecz - @Blackswan proponuje jej, żeby uprawiała niezobowiązujący seks. Ale już taki @maxis jak pójdzie do prostytutki, to obrywa za to. Hipokryzja i tyle.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
No i kolejna rzecz - @Blackswan proponuje jej, żeby uprawiała niezobowiązujący seks. Ale już taki @maxis jak pójdzie do prostytutki, to obrywa za to. Hipokryzja i tyle.
Odróżnij niezobowiązujący seks dla przyjemności, gdy oboje mają z tego fizyczną przyjemność, od finansowej transakcji w której kobieta jest produktem, a facet nie potrafi się wysilić by zaciekawić sobą kobietę.

Mężczyzna

forg

Podrywacz
No jednak nie kumasz. I na dodatek porównanie od czapy. Ona nie radzi jej - "kupuj sobie seks" tylko radzi jej by się bzykała bez zobowiązań. Czyli jak ma ochotę to się kochała i tyle. A TY wyjeżdżasz z kurwami.

Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
No jednak nie kumasz. I na dodatek porównanie od czapy. Ona nie radzi jej - "kupuj sobie seks" tylko radzi jej by się bzykała bez zobowiązań. Czyli jak ma ochotę to się kochała i tyle. A TY wyjeżdżasz z kurwami.
Bo kobiety nie muszą sobie kupować seksu, one mają seks na każdym kroku dostępny. Mogą nawet na nim zarabiać.

Faceci mają odwrotnie. Seks dla faceta jest trudno dostępny i często trzeba za niego płacić.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
A ona internetu nie ma i jest niepełnosprawna wyszukiwarkowo?
No wiesz, kiedyś tu na forum ogólnie jej proponowałem, żeby sobie poszukała takiej osoby, to stwierdziła ,że nie ma, no przecież ja nie będę szukał takich osób w jej imieniu, bo by by jeszcze źle zrozumieli że to o mnie chodzi a mnie faceci nie kręcą, ja preferuję tylko kobiety.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Haha, czyli standardowa porada kobiety dla kobiety... Gardzić facetami i pokazywać im, gdzie ich miejsce... I nic nie robić, żeby mieć większe szanse.

Jakby facet miał taki problem, to nie napiszecie, żeby miał gdzieś laski i był sobą, tylko że ma się zmienić, być najlepszą wersją siebie, żeby kogoś zainteresować, itp. xD

Hm...My ich potrzebujemy, one nas niekoniecznie i tak to w skrócie wygląda. Lanie nafty nic tu nie da. Prawdy naftą nie zalejesz;):LOL:
Nie jest to fajne, ale jest. Bądżmy elastyczni i reagujmy skutecznie, to znaczy tak, żeby to one miały pretensje, a nie my😜

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
Hm...My ich potrzebujemy, one nas niekoniecznie i tak to w skrócie wygląda. Lanie nafty nic tu nie da. Prawdy naftą nie zalejesz;):LOL:
Nie jest to fajne, ale jest. Bądżmy elastyczni i reagujmy skutecznie, to znaczy tak, żeby to one miały pretensje, a nie my😜
Dlatego w tych czasach faceci są totalnie w dupie. Jeśli jesteś przeciętny, to o seksie, czy związku możesz pomarzyć :)

Kobieta

Saanvi

Dominujący

Jakby facet miał taki problem, to nie napiszecie, żeby miał gdzieś laski i był sobą, tylko że ma się zmienić, być najlepszą wersją siebie, żeby kogoś zainteresować, itp. xD

Ona nie pisze aby gardzić facetem, tylko szanować siebie na tyle aby w momencie gdy nas facet rani to coś z tym zrobić, pisze o tym aby była odważna i nie bała się próbować, bo życie ma się jedno. Sama chciałabym aby w momencie gdy byłam młoda ktoś mi powiedział - lasia, chcesz spróbować seksu z facetem dla samej przyjemności? Masz do tego prawo i nikt nie może powiedzieć, że masz się tego wstydzić. Sama jakoś do tego wszystkiego doszłam, ale chwilę to zajęło ;)

Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
Sama chciałabym aby w momencie gdy byłam młoda ktoś mi powiedział - lasia, chcesz spróbować seksu z facetem dla samej przyjemności? Masz do tego prawo i nikt nie może powiedzieć, że masz się tego wstydzić.
Szkoda tylko, że to dotyczy kobiet i górnych paru % facetów. Pozostali faceci mogą tylko pomarzyć, żeby mieć szanse na seks :)