• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak zyskać pewność siebie?

Mężczyzna

forg

Podrywacz
No mi chodzi o to, że wybierasz sobie najpierw tam X facetów wyglądających min. 9/10, co nie jest trudne, każda przeciętna kobieta nie będzie mieć z tym problemu. A potem z nimi randkujesz i wybierasz tego najlepszego.
Co wpis to jeszcze lepiej. Ile znasz kobiet, które sobie wybrały 5 przystojniaków i sobie z nimi randkowała? W tym samym czasie?? W poniedziałek Zenon, wtorek Heniek, środa Janusz, czwartek Maciej a piątek Sialalala? I od soboty drugie kółeczko?

Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
Ciekawe tezy stawiasz. Znam przynajmniej kilka kobiet, które nie mają łatwo w tym temacie.
Pewnie bzykają się i nie chcą nikomu mówić o tym.

Analogicznie znam mężczyzn którzy z dostępem do seksu nie mają żadnego problemu i wcale nie są nawet 8/10.
To ktoś Cię oszukuje, jak facet nie jest top, to na seks nie ma wielkich szans.

Może to nieco kontekstu wprowadzić... z jakiego miasta jesteś? Przynajmniej podaj ilość mieszkańców jeśli się wstydzisz podać nazwę.
Niedaleko miasta ~250k mieszkańców.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Pewnie bzykają się i nie chcą nikomu mówić o tym.
Widzę, że podobnie jak Maksiu wszystko sprowadzasz do pieniędzy, oszustwa, kłamstwa i kombinacji...

To ktoś Cię oszukuje, jak facet nie jest top, to na seks nie ma wielkich szans.
Czyli jesteś Ty... dłuuuuuuugo dłuuuuuuugo nic i top facetów? Tak to brzmi z Twojej wypowiedzi.
W praktyce każdy facet, który umie sklecić parę zdań, nie ma krzywego ryja i jest przyjemny w obyciu przy kobietach może je poznać i w konsekwencji z czasem u którejś z nich wylądować w łóżku. Ale czy tylko dla seksu mężczyźni poznają kobiety... No nie sądzę. Bardzo upraszczasz relacje międzyludzkie.

Niedaleko miasta ~250k mieszkańców.
Czyli jakaś mieścina w otoczeniu większego miasta. To też dużo może mówić o mentalności ludzi, a zarazem dostępności kobiet.
Przynajmniej z moich doświadczeń wynika, że kobiety w mniejszych miejscowościach i mieścinach, marzą o wyjechaniu do miasta i celują w mężczyzn z takich miejsc - kwestia podwyższenia swojego statusu i pochwalenia się przed sąsiadami/znajomymi. W dużych miastach kobiety, które już się dorobiły, mają zupełnie inne spojrzenie na dobór partnera. Innymi słowy, nie patrzą na możliwość podniesienia swojego statusu.

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
Czyli jakaś mieścina w otoczeniu większego miasta. To też dużo może mówić o mentalności ludzi, a zarazem dostępności kobiet.
Przynajmniej z moich doświadczeń wynika, że kobiety w mniejszych miejscowościach i mieścinach, zawsze marzą o wyjechaniu do miasta i celują w mężczyzn z takich miejsc - kwestia podwyższenia swojego statusu i pochwalenia się przed sąsiadami/znajomymi. W dużych miastach kobiety, które już się dorobiły, mają zupełnie inne spojrzenie na dobór partnera. Innymi słowy, nie patrzą na możliwość podniesienia swojego statusu.

Nie wiem czy taka jest prawda, ale brzmi bardzo logicznie. (y)

Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
Widzę, że podobnie jak Maksiu wszystko sprowadzasz do pieniędzy, oszustwa, kłamstwa i kombinacji...
W związkach sprawy materialne mają duże znaczenie.

Czyli jesteś Ty... dłuuuuuuugo dłuuuuuuugo nic i top facetów? Tak to brzmi z Twojej wypowiedzi.
W praktyce każdy facet, który umie sklecić parę zdań, nie ma krzywego ryja i jest przyjemny w obyciu przy kobietach może je poznać i w konsekwencji z czasem u którejś z nich wylądować w łóżku. Ale czy tylko dla seksu mężczyźni poznają kobiety... No nie sądzę. Bardzo upraszczasz relacje międzyludzkie.
W praktyce tak to nie działa :) Każdy taki facet może mieć znajome kobiety, ale nie ma co liczyć na coś więcej. Do czegoś więcej trzeba jednak sporo więcej rzeczy spełniać.

Przynajmniej z moich doświadczeń wynika, że kobiety w mniejszych miejscowościach i mieścinach, marzą o wyjechaniu do miasta i celują w mężczyzn z takich miejsc - kwestia podwyższenia swojego statusu i pochwalenia się przed sąsiadami/znajomymi. W dużych miastach kobiety, które już się dorobiły, mają zupełnie inne spojrzenie na dobór partnera. Innymi słowy, nie patrzą na możliwość podniesienia swojego statusu.
250k to nie jest większe miasto, większym miastem można nazwać Wrocław, Kraków, czy Warszawę. W Polsce liczy się może w sumie z 5 miast, reszta to zadupie.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
250k to nie jest większe miasto, większym miastem można nazwać Wrocław, Kraków, czy Warszawę. W Polsce liczy się może w sumie z 5 miast, reszta to zadupie.
Czyli sugerujesz, że około 4,5 miliona Polaków mieszka w miastach, a reszta na "zadupiach"? [LINK DO WIKI] Odważna teza. Wg GUS, w Polsce miastem dużym uznaje się miejscowość, która liczy co najmniej 100k mieszkańców, średnie 20k do 100k, a małe 2k do 20k.

BTW: Twoje zero-jedynkowe spojrzenie na świat, wiele wyjaśnia, w kontekście trudnych relacji z drugą płcią.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Greg.

Erotoman
W związkach sprawy materialne mają duże znaczenie.

W praktyce tak to nie działa :) Każdy taki facet może mieć znajome kobiety, ale nie ma co liczyć na coś więcej. Do czegoś więcej trzeba jednak sporo więcej rzeczy spełniać.

Jeżeli Trójmiasto jest zadupiem dla Ciebie, to dla mnie jesteś d..........m.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
@Sialalalala bo widzę że się mocno nakręciłeś i jesteś nabuzowany, słuchaj to wszystko co piszesz to najświętsza prawdą, że kobiety wygderywują facetami sobie ich wybierając, że wolą być same niż z jakimkolwiek facetem, że tylko mówią że tylko charakter się liczy a nie wygląd a w rzeczywistości jest zupełnie na odwrót udając kogoś kim nie są siejąc propagandę, ale kurczę tak jest i głową muru nie przebijesz, a ja nie stworzyłem tego zepsutego obecnego świata i trzeba się z tym pogodzić ja się pogodziłem i trzeba brać co się da, bo przecież taki facet kur... się nie do czeka, bo nic się nie zmieni na lepsze na tym świecie.

Widzisz po mnie ja sobie poradziłem sobie z tym, bo stwierdziłem, że mi młodość minie i nawet kobiety nie dotykałem w życiu co zawsze o tym marzyłem i cóż zaryzykowałem i coś tam zawsze mam, mówiąc sobie "dobra, jak żadna mnie normalna nie chcę to kij im w oko, niech se kur... same siedzą i w nieskończoność same czekają na księcia z bajki", którego nie ma, bo zawsze jakiś facet wg ich zawsze będzie miał coś nie tak i dlatego odpuściłem szukanie takiej na stałe, bo zawsze któraś co wychwyci u mnie jakąś wadę, choć wg mnie może być to moja zaleta.

Dlatego słuchaj jak masz mocne pragnienie czy tam akt desperacji jaki ja miałem w stosunku do kobiet to... wiesz co robić, ale Cię do tego nie zmuszam, żeby nie było, że coś promuję, bo w końcu masz swój rozum i sam wiesz co dla Ciebie jest najlepsze.

Pamiętaj, kobiet nie da się zrozumieć, trzeba je podziwiać.

Kobieta

Blackswan

Podrywacz
Kobieta kobiecie tutaj poradzi to, żeby gardzić facetem i być sobą. Ale facetom już radzą zupełnie co innego, że mają się zmieniać, starać się, itp., żeby mieć minimalne szanse na zainteresowanie dziewczyny.
Nie kazałam jej gardzić facetami. Tylko nie przywiązywać aż takiej wagi do kogoś, kto nie jest nią zainteresowany. Jeżeli facet chce mieć kontakt z kobietą to znajdzie i czas i sposób. Wszystko inne to są wymówki. I nie zastanawiać się X czasu czy ona mu się podoba, bo obejrzał jej relację na IG ale się nie odzywa. Szkoda czasu i nerwów na takie coś.

Poza tym moja „rada” się tyczyła bardziej tego, że ona jest młoda i kiedyś sobie zda z tego sprawę, że te rzeczy które teraz uważa za swoje kompleksy nie były aż takie straszne, a może przez to przegapiła coś fajnego w życiu. I że czasem można robić coś samemu i też jest ok - a na pewno nie tak strasznie jak się wydaje. I to nie jest powód do wstydu, żeby robić samemu rzeczy które się lubi. Lepiej tak niż mieć znajomych którzy będą zmuszać nas do czegoś, na co nie mamy ochoty albo sprawiać, że się źle czujemy w ich towarzystwie. A dodatkowo wychodząc ze swojej strefy komfortu można zyskać trochę pewności siebie.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Nie kazałam jej gardzić facetami. Tylko nie przywiązywać aż takiej wagi do kogoś, kto nie jest nią zainteresowany. Jeżeli facet chce mieć kontakt z kobietą to znajdzie i czas i sposób. Wszystko inne to są wymówki. I nie zastanawiać się X czasu czy ona mu się podoba, bo obejrzał jej relację na IG ale się nie odzywa. Szkoda czasu i nerwów na takie coś.

Poza tym moja „rada” się tyczyła bardziej tego, że ona jest młoda i kiedyś sobie zda z tego sprawę, że te rzeczy które teraz uważa za swoje kompleksy nie były aż takie straszne, a może przez to przegapiła coś fajnego w życiu. I że czasem można robić coś samemu i też jest ok - a na pewno nie tak strasznie jak się wydaje. I to nie jest powód do wstydu, żeby robić samemu rzeczy które się lubi. Lepiej tak niż mieć znajomych którzy będą zmuszać nas do czegoś, na co nie mamy ochoty albo sprawiać, że się źle czujemy w ich towarzystwie. A dodatkowo wychodząc ze swojej strefy komfortu można zyskać trochę pewności siebie.
No ja też tak miałem i mam, za późno dojrzałem do pewnych spraw i najchętniej chciałbym cofnąć czas naprawić moje błędy młodości, pod kątem wstydu i nieśmiałości, ale cóż za późno nie mogę tego zrobić, teraz ma inne myślenie niż kiedyś, po prostu każdy z nas dojrzewa w innym czasie do pewnych spraw i znam to Twoje zagadnienie bardzo dobrze na sobie.

Co do zmuszania się do drugich, czy szkoda nerwów na innych co do końca nie są zdecydowani, to też się zgadzam, ale no musi ta druga osoba dać nie mniej szansę tej co próbuje nawiązać z nią kontakt, ale to wynika z potwierdzenia Twych myśli zawartego z pierwszej części tego mojego postu, czyli z dojrzenia do tych spraw, do których czasem druga osoba po prostu nie dojrzewa co wynika z jej charakteru, zazwyczaj (jakby toi tak ładne nazwać) za spokojnego.

Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
Gościu. Jakim cudem bezdomne menele "mają seks"?
Menel może pociągać, bo ma cechy bad boya. Dodatkowo może z kimś innym, kto jest bezdomny i pijany/naćpany.

Jakiem cudem otyli "mają seks"?
Sponsoring. Ewentualnie mają dużo brzydszą laskę niż oni.

Jakim to boskim zrządzeniem faceci brzydcy jak noc "mają seks"?
Sponsoring. Ewentualnie mają dużo brzydszą laskę niż oni.

Mężczyzna

forg

Podrywacz
No i popatrz ..... Czyli jednak nie tylko TOP MODELE mają możliwość seksu. Sam sobie chłopcze przeczysz. I po raz kolejny przyznajesz się publicznie, że nie masz pojęcia o ludzkiej uczuciowości.

Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Dawno tu nic tak bezsensownego nie czytałam. Mamy ostateczny dowód, że @Sialalalala jest trollem i dobrze się bawi.
No to jak wyjaśnisz to, że ktoś taki może mieć seks? :) Przy czym taki menel ma większe szanse na seks niż większość przeciętnych facetów.

No i popatrz ..... Czyli jednak nie tylko TOP MODELE mają możliwość seksu. Sam sobie chłopcze przeczysz. I po raz kolejny przyznajesz się publicznie, że nie masz pojęcia o ludzkiej uczuciowości.
A czy ja mówiłem tylko o top modelach? Pisałem też, że szansę mają bad boye i jacyś znani ludzie/celebryci.