@Sialalalala bo widzę że się mocno nakręciłeś i jesteś nabuzowany, słuchaj to wszystko co piszesz to najświętsza prawdą, że kobiety wygderywują facetami sobie ich wybierając, że wolą być same niż z jakimkolwiek facetem, że tylko mówią że tylko charakter się liczy a nie wygląd a w rzeczywistości jest zupełnie na odwrót udając kogoś kim nie są siejąc propagandę, ale kurczę tak jest i głową muru nie przebijesz, a ja nie stworzyłem tego zepsutego obecnego świata i trzeba się z tym pogodzić ja się pogodziłem i trzeba brać co się da, bo przecież taki facet kur... się nie do czeka, bo nic się nie zmieni na lepsze na tym świecie.
Widzisz po mnie ja sobie poradziłem sobie z tym, bo stwierdziłem, że mi młodość minie i nawet kobiety nie dotykałem w życiu co zawsze o tym marzyłem i cóż zaryzykowałem i coś tam zawsze mam, mówiąc sobie "dobra, jak żadna mnie normalna nie chcę to kij im w oko, niech se kur... same siedzą i w nieskończoność same czekają na księcia z bajki", którego nie ma, bo zawsze jakiś facet wg ich zawsze będzie miał coś nie tak i dlatego odpuściłem szukanie takiej na stałe, bo zawsze któraś co wychwyci u mnie jakąś wadę, choć wg mnie może być to moja zaleta.
Dlatego słuchaj jak masz mocne pragnienie czy tam akt desperacji jaki ja miałem w stosunku do kobiet to... wiesz co robić, ale Cię do tego nie zmuszam, żeby nie było, że coś promuję, bo w końcu masz swój rozum i sam wiesz co dla Ciebie jest najlepsze.
Pamiętaj, kobiet nie da się zrozumieć, trzeba je podziwiać.