Wzrok mój przykuły jej stopy z pomalowanymi na czarno paznokietkami, ( a wiem że ostatnio malowałem jej na czerwono) , je nogi błyszczały od odbicia Tv którego wcześniej nie wyłączyłem. Zamarłem i obserwowałem ja , zauważyłem że jest to sukienka nocna pod którą nie ma stanika. Ale nie była prześwitująca i ja jej tego nie kupowałem co mnie aż trochę przeraziło, pomyślałem że może to koniec, albo nie chce dalej tego. Nie wiedziałem co myśleć. Jej wyraz twarzy nic mi nie mówił. Zapytała -Nie podoba Ci się strój??
Nic nie odpowiedziałem stałem jak wryty i nie wiedziałem co się dzieje. Sięgnie po koszulkę na fotelu ale szybko powiedzala
-Zostaw
Ze wstydu nie wiedziałem co zrobić , a patrząc na nią już około 1 minuty, czułem jak mi stoi, ale nawet nie kryłem tego i nie zasłaniałem bokserek.
W końcu powiedzala coś na co mogłem zareagować.
-Kleknij przede mną i ręce za plecy.
Od razu wykonałem nie myśląc nawet co robię.
Nie odzywałem się bo po prostu nie widziałem co powiedzieć.
Siostra bez słowa położyła mi swoją stopę na klacie, i poczułem to ciepło jej stopy. Zapytała retorycznie.
-Dobrze ci przy mnie? Patrz jaki pedicure wczoraj zrobiłam.
-no bardzo ładnie (tylko tyle moglem wykrztusić) ,
po czym jej stopa powędrowała na moje kroczę bardzo glośno jeknolem a ona
-jak ci się nie podoba to zabiorę
I odsunęła stopę.
Pewnie niektórych zawiedze to co dalej będzie mnie zawiodło. Powiedzala odejdź ode mnie tak abyś nie mógł dotknąć moich stóp a tym bardziej mnie. N
Nie wiedziałem o co chodzi stałem około 1, 5 metra od niej. A ona położyła stopy na podłodze uśmiechnęła się i powiedzala
-Wal sobie masz 30 sekund
Nie wiedziałem czy żartuje czy to jakiś sprawdzań, po prostu nie widziałem co robić.
Po 5 może 10 sek podeszła do mnie dosłownie krzycząc
-Ściagaj to i stopa od góry Napierała na bokserki, w czym jej pomogłem i z mocno stojącą fujara klęczałem czerwony że wstydu jak klaun nieumalowany. Odeszła zakładając nogę na nogę i stanowczo powiedzala -Wal
Złapałem go i zacząłem walić minęło może z 10 sekund po czym przerwała i krzyknęła
- koniec .
Bardzo źle się poczułem, podeszła do mnie, zakładaj to spowrotem wskazując na bokserki. Naprawdę wszystko bym oddał żeby wtedy dojść. Powiedzala chodź za mną i poszliśmy do jej pokoju. Po czym wskazała na taki nieduży fotelik tak gdzie się maluje i powiedzala żebym siadał. Oczywiście zrobiłem to, po czym zgasiła swiatło i włączyła lampkę. Po czym dodała że będziemy razem spać tylko ona w łóżku a ja na fotelu patrząc na nią.
Parę słów wymieniliśmy bo myślałem że to żart. No ale żartem to nie było, ale było bardzo dziwnie i niezręcznie, popatrzyła na tel po czym podeszła do mnie i nakazała coś w stylu -obys nie walił sobie, bo mnie wkurzysz.
Po czym odczylila mi bokserki i śliną prosto Ca czubek penisa napluła. Dodając
-to żeby było ci wygodniej i położyła się spać.
Więc trochę nasze relację inaczej wyglądają, ale ogólnie nic się nie zmieniło.