• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak zostałem foot slave u własnej siostry

Mężczyzna

Roberto.19

Nowicjusz
Cześć Roberto
Spory czas upłynął od kiedy tu ostatni raz zajrzałem. Psychika mi klękła, na szczęście teraz jest już stabilnie i wraca mi zainteresowanie światem. Przypomniała mi się Twoja historia wczoraj. Nadrobiłem zaległości.
Co tam u Ciebie słychać?
Jak zmieniła się Twoja relacja z siostrą?
Intryguje mnie te pare rzeczy które chciałbyś zmienić Ty jaki i Twoja siostra. Mógłbyś rozwinąc te dwa tematy?

Musze powiedzieć, że ostatnia rozbudziła moją wyobraźnie :D Preferencje co do sexownego ubrania i stóp mamy identyczne. Zawiodły mnie te skarpetki, tak samo jak Ciebie. Natomiast brzmiało, jak wstęp do czegoś więcej. Mam więcej pytań w głowie niż byłbyś w stanie przeczytać :D

Jakbyś miał opisać jeden outfit który najbardziej na Ciebie zadziałał, to jaki on był? Jak miałbyś zdjęcie/link do rzeczy to już w ogole byłoby super!
Czy zmieniło się coś w kwestii relacji z innymi kobietami? Wiem, że Twoja siostra nie patrzyła na to przychylnie.
Czy stało się coś co Cię mocno zirytowało?

Mam nadzieje, że u Ciebie dalej jest bardzo pozytywnie i jesteś szczęśliwy :cool:
Pozdrawiam i czekam na odpowiedz z niecierpliwością.
G.
Odpowiem na dniach.