• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak sądzicie czy spotykać się z samotną matką

Mężczyzna

lukasz85

Nowicjusz
Potrzebny kontekst. Bo w temacie seksu technicznie to kobieta jak każda inna.
Niestety dla niej, musi bardziej uważać kogo wpuszcza do swojego życia i w razie czego przedstawia dziecku.
To w takim razie gdzie znaleźć samotne bezdzietne kobiety. Słyszałem takie historie, że mieszkają z rodzicami i rzadko się wynurzają albo maja wygórowane oczekiwania.

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
To w takim razie gdzie znaleźć samotne bezdzietne kobiety. Słyszałem takie historie, że mieszkają z rodzicami i rzadko się wynurzają albo maja wygórowane oczekiwania.
W korpo. Tam podobno jest sporo kobiet, których plan na życie nie obejmuje posiadania dzieci.
Do tego kółka zainteresowań o wybitnie indywidualistycznym podłożu, tam gdzie jednostka i rozwój osobisty jest centralną wartością - myślę, że jakieś zajęcia z jogi, lub kółka zainteresowań oparte na restrykcyjnych wykluczeniach (weganie, frutarianie itp.).
Do tego środowiska feministyczne - duża część nie chce tam się ograniczać dziećmi.

Mężczyzna

lukasz85

Nowicjusz
W korpo. Tam podobno jest sporo kobiet, których plan na życie nie obejmuje posiadania dzieci.
Do tego kółka zainteresowań o wybitnie indywidualistycznym podłożu, tam gdzie jednostka i rozwój osobisty jest centralną wartością - myślę, że jakieś zajęcia z jogi, lub kółka zainteresowań oparte na restrykcyjnych wykluczeniach (weganie, frutarianie itp.).
Do tego środowiska feministyczne - duża część nie chce tam się ograniczać dziećmi.
A takie co chcą mieć dzieci w Kościele? Na imprezie u znajomych?

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
A co to ma do samotnych matek, bo nie jarzę:unsure: No taki temat przecież jest:
"........czy spotykać się z samotną matką?......."
Bezdzietne matki to dla mnie nowość jak cholera
Btw, czy wy patrzycie, gdzie piszecie, czy piszecie aby pisać?

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
Co sądzicie o seksie z samotną matką?
Bardzo indywidualna kwestia. Rozważasz sam seks czy również relację?

Poniżej trochę przemyśleń/doświadczeń moich i kolegów z mojego otoczenia.
Co nie znaczy, że występują wszystkie, a możesz trafić na kobietę w przypadku której żaden z tych problemów nie wystąpi.

1. Może próbować Cię wrobić w dziecko.
2. Jeśli dziecko ma kontakt z ojcem, ten może utrudniać Wam spotkania.
3. Może być konieczność elastyczności z Twojej strony w kwestii godzin spotkań (gdy nie ma z nią dziecka).
4. Jest ryzyko, że jest sama, bo jej ex z nią nie wytrzymał. Choć niedojrzałych mężczyzn też nie brakuje.
5. Niektóre spotkania mogą się przedwcześnie skończyć, "bo dziecko". Ono przeważnie będzie na pierwszym miejscu.
6. Czasem ona może mieć potrzebę, żebyś Ty się nią zajął, ale nic w zamian nie dostaniesz. Dzieci i fizycznie i psychicznie mocno męczą.
7. Jeśli się wkręcisz emocjonalnie, pamiętaj że bierzesz ją w pakiecie z dzieciakami, a to już spora odpowiedzialność.

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
A co to ma do samotnych matek, bo nie jarzę:unsure: No taki temat przecież jest:
"........czy spotykać się z samotną matką?......."
Bezdzietne matki to dla mnie nowość jak cholera
Btw, czy wy patrzycie, gdzie piszecie, czy piszecie aby pisać?
Ja to zrozumiałam tak: czy warto pójść do łóżka z kobietą dzieciatą jak jest możliwość? Jeżeli to jednak słaba opcja, to gdzie znajdę te lepsze bezdzietne.

Mężczyzna

lukasz85

Nowicjusz

Co nie znaczy, że występują wszystkie, a możesz trafić na kobietę w przypadku której żaden z tych problemów nie wystąpi.

3. Może być konieczność elastyczności z Twojej strony w kwestii godzin spotkań (gdy nie ma z nią dziecka).
4. Jest ryzyko, że jest sama, bo jej ex z nią nie wytrzymał. Choć niedojrzałych mężczyzn też nie brakuje.
5. Niektóre spotkania mogą się przedwcześnie skończyć, "bo dziecko". Ono przeważnie będzie na pierwszym miejscu.
6. Czasem ona może mieć potrzebę, żebyś Ty się nią zajął, ale nic w zamian nie dostaniesz. Dzieci i fizycznie i psychicznie mocno męczą.
7. Jeśli się wkręcisz emocjonalnie, pamiętaj że bierzesz ją w pakiecie z dzieciakami, a to już spora odpowiedzialność

7. Jeśli się wkręcisz emocjonalnie, pamiętaj że bierzesz ją w pakiecie z dzieciakami, a to już spora odpowiedzialność.
Na razie jestem na etapie rozmowy przez what's up. Nigdy nie byłem w takim związku. Chociaż raz rozmawiałem z jedną co miała i ona się strasznie uskarżała jaka to ona pokrzywdzona. I że ja jej nigdy nie zrozumiem.

Mężczyzna

lukasz85

Nowicjusz

A po drugie znalazłem ją na erodate ale nie wiem czego szukała miała dziwny opis że nie daję seksu od razu.

Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
[...] i ona się strasznie uskarżała jaka to ona pokrzywdzona. I że ja jej nigdy nie zrozumiem.
O chłopie... Unikaj takich kobiet. Ten typ kobiet niezależnie jak dobrze by nie było, zawsze będzie robił z siebie ofiarę.

A po drugie znalazłem ją na erodate ale nie wiem czego szukała miała dziwny opis że nie daję seksu od razu.
Albo brniesz w ciemno i kiedyś się dowiesz, albo odpuścisz i nigdy się nie dowiesz. Jest szansa, że chce najpierw poznać mężczyznę, ale też może poszukiwać męskiego tampona na swoje emocje. Ty będziesz się łudził, że do czegoś dojdzie, a ona Cię oleje, gdy będziesz już "pełny".

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Łukasz za mało danych o Tobie, w szczególności o Twoich intencjach aby udzielic jakiejś porady.
W szczególności jakie są Twoje potrzeby i możliwości i po Co ci akurat kobieta z dzieckiem.
Zabawa jest ryzykowna a odpowiedzialność ogromna. Chyba, że decyduje uczucie, ale wtedy musisz zapomnieć o sobie jako indywidualnej osobie a to jest trudne. Dla matki pierwsze jest dziecko a Ty będziesz tylko wspomagającym. Musisz włączyć maksymalne obroty trybu opiekuńczego a dla faceta to wielka sztuka

Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
O kurde, sama bym dała taki opis gdybym była na tym portalu 😅 czy to źle?...
To zależy, dla osób które Cię nie znają, pewnie źle. Nie wiadomo jak interpretować Twoje intencje. Gdybyś do opisu dodała nieco kontekstu, z pewnością byłoby mężczyzną łatwiej odnaleźć się. Ci dla których emocjonalne odsłonięcie się byłoby problemem, pewnie od razu by Cię odrzucili, a Ci z intencjami poznania kobiety do znajomości i przyjemności mieliby jasną wskazówkę.

Kobieta

Zalotka

Seks Praktykant
Przecież pytanie jest odwrotne. O samotne matki z dzieckiem.

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
To zależy, dla osób które Cię nie znają, pewnie źle. Nie wiadomo jak interpretować Twoje intencje. Gdybyś do opisu dodała nieco kontekstu, z pewnością byłoby mężczyzną łatwiej odnaleźć się. Ci dla których emocjonalne odsłonięcie się byłoby problemem, pewnie od razu by Cię odrzucili, a Ci z intencjami poznania kobiety do znajomości i przyjemności mieliby jasną wskazówkę.
A wystarczyłoby gdybym dopisała "pospolitym ruchaczom dziękuję"??? Czy wtedy bym miała gwarancję, że tacy się nie zgłoszą?

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry