Przecie odpowiadałam na jego drugie pytanie:Przecież pytanie jest odwrotne. O samotne matki z dzieckiem.
"To w takim razie gdzie znaleźć samotne bezdzietne kobiety."
Przecie odpowiadałam na jego drugie pytanie:Przecież pytanie jest odwrotne. O samotne matki z dzieckiem.
To już naprostowane, ale takie są skutki jak ktoś wchodzi z biegu i nie czyta wątku, jesteś niewinna i to oczywiste, co potwierdza to co pisałem wcześniejPrzecie odpowiadałam na jego drugie pytanie:
"To w takim razie gdzie znaleźć samotne bezdzietne kobiety."
Desperatów piszących w ciemno, mimo jasnego opisu też nie brakuje. Kiedyś w ramach eksperymentu założyłem konto ze zdjęciem kobiety około 40-tki o przeciętnej urodzie (wygenerowane w AI z dość zauważalnym artefaktem na jednym z uszu). Kilku przytomnych dostrzegło to, ale ilość propozycji jaka była w wiadomościach była przerażająca... Już nawet nie wspomnę, że część wiadomości była napisana takim łamańcem językowym, że trzeba było się domyślać co rozmówca miał na myśli. Nie dziwię się, że ciężko przebić się normalnym mężczyznom w PW.A wystarczyłoby gdybym dopisała "pospolitym ruchaczom dziękuję"??? Czy wtedy bym miała gwarancję, że tacy się nie zgłoszą?
Zważywszy na to że muszę opiekować się w niedalekiej przyszłości niepełnosprawnym bratem. Zastanawiam się czy jakaś mnie zechcę.Łukasz za mało danych o Tobie, w szczególności o Twoich intencjach aby udzielic jakiejś porady.
W szczególności jakie są Twoje potrzeby i możliwości i po Co ci akurat kobieta z dzieckiem.
Zabawa jest ryzykowna a odpowiedzialność ogromna. Chyba, że decyduje uczucie, ale wtedy musisz zapomnieć o sobie jako indywidualnej osobie a to jest trudne. Dla matki pierwsze jest dziecko a Ty będziesz tylko wspomagającym. Musisz włączyć maksymalne obroty trybu opiekuńczego a dla faceta to wielka sztuka
Jeśli myślisz o poważnym związku, zakładaniu rodziny to daj sobie spokój z samotnymi mamuśkami.A po drugie nie chcę być plasterkiem na czyjąś rane. Chciałbym znaleźć bezdzietna kobietę/ dziewczynę, która jest niezależna, która by chciał mieć dziecko w przyszłości chociaż nie jest to warunek konieczny aby być szczęśliwym we dwójkę.
A dlaczego nie każdy zasługuje na szczęście ja bez wąchaniaCo sądzicie o seksie z samotną matką?
Nie każdy zasługuje na szczęście? Ciekawa teoria.A dlaczego nie każdy zasługuje na szczęście ja bez wąchania
To tak jakby na Escorcie kobieta dała opis, że szuka przyjaciela.A po drugie znalazłem ją na erodate ale nie wiem czego szukała miała dziwny opis że nie daję seksu od razu.
Kurcze, nie bardzo łapię sens tego komentarzaA dlaczego nie każdy zasługuje na szczęście ja bez wąchania
Chcesz to Cię mogę zdzelic kijemKurcze, nie bardzo łapię sens tego komentarza
Może dlatego, że nick zmieniłem i z tym węchem coś nie teges...![]()
A Ciebie trzyma ten bojowy nastrój od paru dniChcesz to Cię mogę zdzelic kijem![]()
Bo kaszel mamA Ciebie trzyma ten bojowy nastrój od paru dni![]()
Dobry, namiętny, te kobiety wiedzą, czego chcą. Ale to w kwestii seksu. Jeśli próbować otwierać poważniejszą relację - może być bieg z przeszkodami xDCo sądzicie o seksie z samotną matką?