• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak sądzicie czy spotykać się z samotną matką

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Seksu przecież nie uprawia się w obecności dziecka. Nie widzę różnicy między umawianiem się na seks z samotną matką, a umawianiem się na seks z bezdzietną panną lub z bezdzietną wdową.
  • nie teraz, dziecko jeszcze nie śpi
  • ciszej, bo się obudzi
  • ubierz się zanim wyjdziesz do łazienki, bo cię zobaczy
  • nie teraz, zmęczona jestem
  • nie mogę wyjść, nie mam z kim dziecka zostawić
  • może za tydzień się uda jak babcia zechce z nim zostać
  • dziś nie, ojciec dziecka będzie na widzeniu

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
  • nie teraz, dziecko jeszcze nie śpi
  • ciszej, bo się obudzi
  • ubierz się zanim wyjdziesz do łazienki, bo cię zobaczy
  • nie teraz, zmęczona jestem
  • nie mogę wyjść, nie mam z kim dziecka zostawić
  • może za tydzień się uda jak babcia zechce z nim zostać
  • dziś nie, ojciec dziecka będzie na widzeniu
Można przecież umówić się na seks z samotną matką, gdy będzie ona miała na to czas, a dziecko będzie pod opieką kogoś innego, np. w przedszkolu, w szkole, u ojca, u babci. Niekoniecznie trzeba u niej nocować.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Można przecież umówić się na seks z samotną matką, gdy będzie ona miała na to czas, a dziecko będzie pod opieką kogoś innego, np. w przedszkolami, w szkole, u ojca, u babci. Niekoniecznie trzeba u niej nocować.
Ale jednak jest to pewne ograniczenie i pewne warunki trzeba spełnić.
Moje zdanie jest takie, że jeśli chodzi tylko o seks to można to zorganizować, ale jeśli chodzi o związek.... ja bym się w to nie pchała, sama bym się nie związała z alimenciarzem.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Moje zdanie jest takie, że jeśli chodzi tylko o seks to można to zorganizować, ale jeśli chodzi o związek.
Ja nawet nie zakładałem, że chodzi o związek z samotną matką. Odniosłem się do pierwszego postu, do tematu. Nie mam pojęcia, skąd w tym temacie wzięła się presumpcja wchodzenia w związek z samotną matką.

Mężczyzna

Kajko13

Cichy Podglądacz
Kanał YT optymalna zmiana - wypowiada się kobieta. Niestety nie da się tutaj opublikować.

Odnośnie tego czy warto się pchać w taką relację.

Mężczyzna

jebaka44

Nowicjusz
Ja mam samotną koleżankę która ma dwójkę dzieci a nie niemowlaków i spotykamy się na mieście i lecimy na hotele czy motele w czasie wolnym.Walimy się aż miło,nie ma to jak dwójka wygłodniałych ludzi z dużymi brakami,każda zachcianka spełniona z uśmiechem na twarzy i pełnym zaangażowaniem,tryskam wtedy jak szalony a ona spija każda kropelkę 😍😍😍
Po takich 5-6h oboje wracamy do swoich zajęć zadowoleni.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Kanał YT optymalna zmiana - wypowiada się kobieta. Niestety nie da się tutaj opublikować.

Odnośnie tego czy warto się pchać w taką relację.
Jezu, jaki brzydki typ. Pseudo redpillowiec...
Właśnie. Jak chcecie wiedzieć czemu nie lubię Polskich facetów posłuchajcie treści tego gościa i poczytajcie komentarze pod filmikami...

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Widziałam filmik na Youtube gdzie jakaś 18 latka opowiadała o tym jak zaszła w ciążę. W komentarzach sporo hejtu, po co sie "puszczała" , że jest szmatą itd...
Zero komentarzy w stronę jej uwczesnego chłopaka. Kobieta się puszcza, w tym przypadku dziewczyna. Facet to nic nie wie, on tylko bierze. I te obrzydliwe komentarze pisały inne kobiety. Dziewczyna powinna się szanować, chłopak bierze co dają. Polska mentalność. Jeszcze ta dziewczyna samotnie wychowuję dziecko a tatuś się wypiął. Nienawidzę tego kraju i tych kurwiszonów z pochwami które wykazują brak empatii w stosunku do innych kobiet. Kurwiszony cholerne. Hodują i wyhodowały stado śmieci ludzkich którzy nie ponoszą odpowiedzialności za własne czyny. Kobiety nienawidzące innych kobiet. Nie. Ja teraz nie nienawidzę. To jest KONTRA i ODPOWIEDŹ na takie zachowania.

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
A tak pozatym to dziewczyny i kobiety nie muszą być romantyczne. Mają tak samo potrzeby seksualne jak płeć męska. Nie powinno być ostracyzmu w tym temacie wobec płci żeńskiej. Mężczyźni którzy zostawiają kobiety jak urodzi im się chore dziecko - kara 100 batów i wytykanie palcami.
Mężczyźni którzy obrażają kobiety za posiadanie życia seksualnego bez relacji długoterminowej - kara 50 batów i kop w morde.
Dopóki te małe skurwysynki będą miały pozwolenie na tak haniebne, patologiczne zachowania tak nigdy się to zmieni. A kobiety które to wspierają i bronią tych facetów to takie same kuwy jak oni. Nara.

Mężczyzna

Kajko13

Cichy Podglądacz
Jezu, jaki brzydki typ. Pseudo redpillowiec...
Właśnie. Jak chcecie wiedzieć czemu nie lubię Polskich facetów posłuchajcie treści tego gościa i poczytajcie komentarze pod filmikami...
Dlatego dla kontrastu wrzuciłem też kobietę. Niestety zablokowane ma publikowanie na innych stronach swoich materiałów z YT. Ale można ją wyszukać po nazwie jeśli ktoś by chciał.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry