• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak jest teraz na Roksie?

Mężczyzna

studd27

Cichy Podglądacz
Siema szwagry,
Jakie teraz są panny z Roksy i innych portali? Idzie dobrze spędzić czas? Jest jakość?
Pytam się, bo ostatni raz korzystałem ponad 10 lat temu. I wrażenie były różne, ale generalnie na plus.
Trafiałem na oszustki - w opisie było jedno, w praktyce drugie. Trafiałem na wyłudzaczki - od razu na dzień dobry ssanie z waleniem konia z całej siły, tylko żeby od razu wystrzelić - a liczone było od spustu. Trafiałem też na zimne kłody co tylko leżały.
Ale trafiałem też na panny, które witały z uśmiechem, proponowały prysznic, potem kawa, lub herbata, spokojna rozmowa i nawet nie wiem kiedy oplotła mnie jak żmija i usta usta. Bez pośpiechu, bez nerwów. Potem seks w różnych pozycjach, kontakt wzrokowy, całowanie, czasem trzymanie za ręce. Bardziej jak robienie dzieci, niż ruchanie dziwki ;d
A Wy jakie macie doświadczenia, zwłaszcza w porównaniu kiedyś-teraz ?