• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak przestać o kimś myśleć?

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
A i to zazwyczaj faceci wyjeżdżają pierwsi czy mam snap, bo chcą pytonga wysyłać xd 🤣 a ja mówię że nie mam. Bo też chcą nudeski bo myślą że jak się nie da zrobić zrzutu ekranu (wyświetla się jak ktoś zrobi) to że bezpiecznie jest xd a to nieprawda
Chcesz powiedzieć, że robisz screeny zdjęć ludzi, którzy sobie tego nie życzą?

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Chcesz powiedzieć, że robisz screeny zdjęć ludzi, którzy sobie tego nie życzą?
A co mają do życzenia? Jeśli ktoś dobrowolnie wysyła coś do mnie to mogę sobie to zapisać, wydrukować, powiesić nad łóżkiem. Ba - mogę nawet komuś pokazać. Publicznie publikować tego nie mogę.

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
A co mają do życzenia? Jeśli ktoś dobrowolnie wysyła coś do mnie to mogę sobie to zapisać, wydrukować, powiesić nad łóżkiem. Ba - mogę nawet komuś pokazać. Publicznie publikować tego nie mogę.
Jak robią to na snapie to znaczy, ze sobie tego nie życzą, bo ciężko byłoby tam zrobić screena. Aplikacja jest właśnie po to aby się nie dało. A jak ktoś będzie próbował to informuje osobę wysyłającą zdjęcie. Nie mówię o prawie tylko o ludzkiej przyzwoitości.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Jak robią to na snapie to znaczy, ze sobie tego nie życzą, bo ciężko byłoby tam zrobić screena. Aplikacja jest właśnie po to aby się nie dało.

Nadal zdjęcie przesłane do mnie jest w tym momencie moje. I mogę z nim robić co mi się podoba - w tym zakresie, o którym napisałem. Oni sobie nie życzą a odbiorca sobie tego życzy. Dlaczego czyjeś "chcenie" ma być ważniejsze? Skoro wysyłający nie chce to niech nie wysyła. Proste.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Nie ja
...
Znowu mnie ludzie źle zinterpretowali..... egh 😒
Przecież to oczywiste że nie pisałaś o tym, że Ty robisz screeny tylko że faceci wolą pokazywać Tobie kutasy na snapie bo im się wydaje, że to jest bezpieczniejsze .... No ale nie każdy potrafi zrozumieć słowo pisane.

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
I właśnie dlatego kobiety boją się wysyłać nudesy. Nie rozumiem jak można wpaść na pomysł zapisania zdjęcia bez pytania autora. To zwykła przyzwoitość po prostu, nie powinno się nawet tego nikomu tłumaczyć. Dlatego trzeba się zawsze 2 razy zastanowić komu się wysyła zdjęcia.

Czasem mam cichą nadzieje, że niektóre posty to po prostu troll posty :D

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
Randomowy + ten od ,,niskiego" wzrostu + jeszcze kilku by się znalazło, razem wzięci tylko w damskim (?) wydaniu.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
I właśnie dlatego kobiety boją się wysyłać nudesy. Nie rozumiem jak można wpaść na pomysł zapisania zdjęcia bez pytania autora.
A co to zapisanie zmieni?? Tak konkretnie. Co? Nic. Problemem jest sam fakty wysłania zdjęcia do kogoś nieodpowiedniego.

Po drugie - większość tych zapierających się nogami i cyckami o drzwi od stodoły: "nie, nie wyślę zdjęcia siebie" jak już zrozumie, że to nic złego wysyła siebie bez głowy.

Nudes to zdjęcie kobiety bez głowy i bez ubrania? To jak kura bez głowy niesiona do domu na rosół.
Kobiety się boją powiadasz? TO ciekawe jakim cudem widziałem mnóstwo nagich i ubranych kobiet - na zdjęciach, na żywo. Z twarzami. No ale może nie żądałem zdjęcia i nie oferowałem po 69 sekundach znajomości.

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
A co to zapisanie zmieni?? Tak konkretnie. Co? Nic. Problemem jest sam fakty wysłania zdjęcia do kogoś nieodpowiedniego.

Po drugie - większość tych zapierających się nogami i cyckami o drzwi od stodoły: "nie, nie wyślę zdjęcia siebie" jak już zrozumie, że to nic złego wysyła siebie bez głowy.

Nudes to zdjęcie kobiety bez głowy i bez ubrania? To jak kura bez głowy niesiona do domu na rosół.
Kobiety się boją powiadasz? TO ciekawe jakim cudem widziałem mnóstwo nagich i ubranych kobiet - na zdjęciach, na żywo. Z twarzami. No ale może nie żądałem zdjęcia i nie oferowałem po 69 sekundach znajomości.
po 1 zmienia tyle, że jeśli udostępnia Ci zdjęcie przez jakąś stronę, albo w aplikacji to sama może to usunąć jeśli nie będzie chciała, żebyś jeszcze włączał jej fotkę.
po 2 nawet bez głowy ludzie mają charakterystyczne znamiona, tatuaże przez które jest ten cień szansy, że ktoś znajomy ich rozpozna. Nawet po pomieszczeniu w którym robią sobie zdjęcie, ktoś znajomy może rozpoznać. Dlatego też nie każdy chce wrzucać fotki do galerii na forum, a wolą dla garstki osób na priv dla większego bezpieczeństwa.

Ja po prostu nie ściągam, bo w każdej chwili np mogę się z kimś pokłócić czy coś i wtedy ta laska może usunąć foty z konwersacji, a ja nie widze potrzebny oglądania zdjęć kobiety, jeśli ona już sobie tego nie życzy :D. Każdy robi jak mu pasuje, jeśli kobietom nie przeszkadza sciąganie ich fot to spoko.

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Przecież to oczywiste że nie pisałaś o tym, że Ty robisz screeny tylko że faceci wolą pokazywać Tobie kutasy na snapie bo im się wydaje, że to jest bezpieczniejsze .... No ale nie każdy potrafi zrozumieć słowo pisane.
Nie takie oczywiste, czy to nie @Karotka pisała o podglądaniu męża siostry i jakimś nagrywaniu brata? Od takich ludzi, z takim podejściem do czyjejś prywatności trzeba trzymać się z daleka.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Okej, no tak, zapomniałem. To Polska. Tu nagość to .... sam na wet nie wiem jak to określić. Szczególnie kobiety to demonizują. Po plaży zapieprzają z paskiem pomiędzy tyłkiem i 7 cm kwadratowymi materiału na obu piersiach ale .... "ło rety, bo mnie sąsiad po pieperzyku rozpozna i będzie palcami wytykał, że się facetowi nago pokazałam". Tak jakby to było coś złego czy zakazanego.

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
Okej, no tak, zapomniałem. To Polska. Tu nagość to .... sam na wet nie wiem jak to określić. Szczególnie kobiety to demonizują. Po plaży zapieprzają z paskiem pomiędzy tyłkiem i 7 cm kwadratowymi materiału na obu piersiach ale .... "ło rety, bo mnie sąsiad po pieperzyku rozpozna i będzie palcami wytykał, że się facetowi nago pokazałam". Tak jakby to było coś złego czy zakazanego.
no właśnie dlatego, że to POLSKA, to ktoś może mieć problemy w pracy czy gdzieś indziej. Szczególnie, że faceci nie są tak jebani jeśli chodzi o życie łóżkowe, erotyczne. Ktoś by znalazł zdjęcie faceta, to parę dni by się każdy pośmiał i wyjebane, a u kobiet to nawet kobiety by mogły ją gnoić w pracy i obgadywać ,,dziwka, kurwa etc.."

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Ktoś by znalazł zdjęcie faceta, to parę dni by się każdy pośmiał i wyjebane, a u kobiet to nawet kobiety by mogły ją gnoić w pracy i obgadywać ,,dziwka, kurwa etc.."
Cóż - jeśli ktoś, kogoś po znalezieniu na przykład ogłoszenia "szukam partnera" określa "dziwką i kurwą" to sam sobie wystawia świadectwo. Jeśli tak samo określa po ujrzeniu na przykład nagiego, erotycznego zdjęcia (takie ze smakiem zrobionego) to jest sam zwykła, ludzką szmatą.

Ale ok. Czyli co - z uwagi na to, że to Polska to ja powinienem się bać, bo mam w profilowym zdjęcie siebie, widać fragment mojego mieszkania, kask mam taki sam od kilku lat, widać bardzo charakterystyczny plakat na ścianie .... Spalą mi chatę?

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
Nie znam Cię, to Ty powinieneś wiedzieć czy się bać czy nie. Niektórzy są na wysokich stanowiskach w różnych branżach i wypłynięcie nudesów raczej nie wpłynie dobrze na ich pracę.
Po 2, tutaj ludzie mają rodziny, dzieci i nie wiem czy mając np 12 lat chciałbym być obiektem żartów w szkole, bo moja mama wrzucałaby nudesy w internecie. A to tylko przez to, bo ktoś pokazał na imprezie jej fotki które sciągnął i mu np wzięli telefon i przesłali na swoje. Wiadomo, że jest to mała szansa, ale to nadal szansa która może komuś zjebać życie. Po co ryzykować? Moim zdaniem nie warto. Nie rozumiem po co ja wgl musze tłumaczyć takie rzeczy. Więcej już nie dodaje nic :D. Temat wyczerpany.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Nie, temat nie jest wyczerpany. Mowa była o tym, że skandalem będzie, jeśli zapiszę sobie niezapisywalne zdjęcie. Bo ktoś nie chce tego. A ja dla odmiany chcę.
I teraz jako argument czytam, że przez to że zapiszę to zdjęcie to czyjeś dwunastoletnie dziecko będzie wyśmiewane w szkole. No tak, tak - taką narreację zaprezentowałeś jako argument no to, że absolutnie nie mam prawa zapisać tego zdjęcia. Bo ktoś nie chce.

A ja uważam, że skoro ktoś się obawia tego, że dziecko będzie wyśmiewane to nie powinien mieć swoich nagich zdjęć w urządzeniu podłączonym do internetu. Przecież ktoś mu je może wykraść. Zdalnie. Albo może zgubić telefon czy komputer. Problem nie jest w tym, czy ja to zdjęcie zapiszę. Problem jest w tym, komu ludzi co udostępniają.

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
ehhhhhhhhhh.
Ktoś wrzucając foty zawsze podejmuje ryzyko, że to wypłynie. Ale jeśli wysyła tylko na priv, to próbuje ograniczyć to ryzyko do minimum. Jeśli ktoś nie chce żebyś zapisywał jego zdjęcia, a Ty to i tak robisz to dla mnie jest to po prostu chujowe i nie widze sensu dalej przerzucać się argumentami.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
ehhhhhhhhhh.
Ktoś wrzucając foty zawsze podejmuje ryzyko, że to wypłynie. Ale jeśli wysyła tylko na priv, to próbuje ograniczyć to ryzyko do minimum. Jeśli ktoś nie chce żebyś zapisywał jego zdjęcia, a Ty to i tak robisz to dla mnie jest to po prostu chujowe i nie widze sensu dalej przerzucać się argumentami.

Musimy ustalić jedno - być może nie o tym samym rozmawiamy.
Być może Ty zdobywasz "nudesy". Ja natomiast rozmawiam z kimś i raczej chciałbym widzieć jak ten ktoś wygląda. Kobieta znaczy się. I jeśli widzę znikającą fotkę, to zrobię tak, bym mógł przy kontynuacji rozmowy znów spojrzeć na rozmówczynię. Aczkolwiek i tak pytam, dlaczego zachowuje się jak przedszkolak. Bo dla mnie to nieco piaskownicowe zachowanie. I jeśli czytam, że mi nie ufa, albo że zrobię coś z tym zdjęciem (gdy pytam co, to z reguły nie ma odpowiedzi) to daję sobie spokój z kontynuacją rozmowy.
Bo kogo się obawiać może ktoś, kto rzekomo jest wolny i szuka partnera?

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Każdy ma prawo do swojej prywatności, może sobie nie życzyć zapisywania zdjęć z wielu powodów i nie nam je interpretować, ja akurat nie chciałabym aby mój podwładny trafił na jakieś materiały, ale mogłabym nie chcieć aby ktoś miał je na telefonie, bo tak i nie muszę się nikomu tłumaczyć. To do nas należy to aby wyczuć czy osoba, z którą rozmawiamy ma tyle przyzwoitości, szacunku do drugiego człowieka, że jak widzi, że chcemy się tylko pokazać, a nie zostawać w czyimś telefonie po wsze czasy to nie odstawia jakichś akcji z drugim telefonem. Czy musimy brać to pod uwagę, że tacy ludzie chodzą po świecie? Oczywiście, ale zgadzam się aby trzymać się od takich z daleka. I dla bezpieczeństwa, lepiej już nic nie wysyłać.

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Być może Ty zdobywasz "nudesy". Ja natomiast rozmawiam z kimś i raczej chciałbym widzieć jak ten ktoś wygląda. Kobieta znaczy się. I jeśli widzę znikającą fotkę, to zrobię tak, bym mógł przy kontynuacji rozmowy znów spojrzeć na rozmówczynię. Aczkolwiek i tak pytam, dlaczego zachowuje się jak przedszkolak.
Niech dorobią emotkę facepalma, bo tego się nie da czytac. Z jakichś powodów wyklikala to aby fotka zniknęła 🤦‍♀️ Teraz widzę, że miała rację z tym ograniczonym zaufaniem

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry