• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak przestać o kimś myśleć?

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
Musimy ustalić jedno - być może nie o tym samym rozmawiamy.
Być może Ty zdobywasz "nudesy". Ja natomiast rozmawiam z kimś i raczej chciałbym widzieć jak ten ktoś wygląda. Kobieta znaczy się. I jeśli widzę znikającą fotkę, to zrobię tak, bym mógł przy kontynuacji rozmowy znów spojrzeć na rozmówczynię. Aczkolwiek i tak pytam, dlaczego zachowuje się jak przedszkolak. Bo dla mnie to nieco piaskownicowe zachowanie. I jeśli czytam, że mi nie ufa, albo że zrobię coś z tym zdjęciem (gdy pytam co, to z reguły nie ma odpowiedzi) to daję sobie spokój z kontynuacją rozmowy.
Bo kogo się obawiać może ktoś, kto rzekomo jest wolny i szuka partnera?
Nooo, jeśli laska mi wrzuca znikające zdjęcie, to oglądam je 3 sekundy czy 10 i tyle. A jeśli chce ją jeszcze zobaczyć, to wystarczy np może ją POPROSIĆ? ZAPYTAĆ? Czy może wrzucić normalne zdjęcie, a nie znikające. Albo np niech wrzuci więcej znikających fotek, bo chcesz jeszcze na nią popatrzeć. Jedna wrzuci jedno na pół roku, bo taką ma ochotę, a druga codziennie inne. Życie, ja wole szanować czyjąś wolę. Nie musze zbierać tych zdjęć jak pokemonów jeśli dziewczyna sobie tego nie życzy.
Nie wiem czego się może bać, jeśli wrzuca mi znikające zdjęcie, to znaczy że się czegoś obawia i nie musze wiedzieć czego. To jego prywatna sprawa.

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Nooo, jeśli laska mi wrzuca znikające zdjęcie, to oglądam je 3 sekundy czy 10 i tyle. A jeśli chce ją jeszcze zobaczyć, to wystarczy np może ją POPROSIĆ? ZAPYTAĆ? Czy może wrzucić normalne zdjęcie, a nie znikające. Albo np niech wrzuci więcej znikających fotek, bo chcesz jeszcze na nią popatrzeć. Jedna wrzuci jedno na pół roku, bo taką ma ochotę, a druga codziennie inne. Życie, ja wole szanować czyjąś wolę. Nie musze zbierać tych zdjęć jak pokemonów jeśli dziewczyna sobie tego nie życzy.
Nie wiem czego się może bać, jeśli wrzuca mi znikające zdjęcie, to znaczy że się czegoś obawia i nie musze wiedzieć czego. To jego prywatna sprawa.
I dlatego tobie można wysłać co nieco 😈 polecam tego allegrowicza!

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry