Ty chyba nie wiesz o czym i o kim mówię. No chyba, że wiesz.No to mamy zauroczenie, patrząc z uwagi na czas trwania znajomości
Ty chyba nie wiesz o czym i o kim mówię. No chyba, że wiesz.No to mamy zauroczenie, patrząc z uwagi na czas trwania znajomości
Ok spokojnie, to zrozumiałe, zmęczenie nie jest dobrym doradcą do czegokolwiek.No faktycznie, masz rację, pomyliłem się jestem trochę "zmęczony"![]()
Myślałem o Tobie i Twojej paniTy chyba nie wiesz o czym i o kim mówię. No chyba, że wiesz.
To dobrze myślisz, to skąd Ci się wzięło hasło zauroczenie w moim układzie z nią? Czyżby aż tak to by było po mnie to widać? Jak to dobrze, że moja Pani tego nie widzi, bo by mnie z hukiem za drzwi wywaliła i by mnie więcej nie przyjęła.Myślałem o Tobie i Twojej pani
Zwróć uwagę jak wygląda u wielu osób przeglądanie insta rolek. Klika na rolkę pierwszej osoby, a później, gdy rolka się skończy, Instagram wyświetla rolki kolejnych osób, w tym i Twoje. Pytanie czy masz jakiekolwiek jego reakcje (serduszka) pod swoimi rolkami. Jeśli nie, prawdopodobnie szybko przelatuje przez Twoje relacje i nawet nie musi zwracać na nie szczególnej uwagi.[...] ale widzę że patrzy na moje relacje na insta i snap. Jak mu wyślę snapy (zdj, filmiki) lub wiadomość na insta to dlugooo nie wchodzi w nie. Nie wiem, boi się? XD
[...]
Wziąłem to wprost z postu Saanvi i wykorzystałem jako ilustrację Twego stanu. Po prostu zbyt krótko się znacie z pania, żeby wyciągnąć inne wnioskiTo dobrze myślisz, to skąd Ci się wzięło hasło zauroczenie w moim układzie z nią? Czyżby aż tak to by było po mnie to widać? Jak to dobrze, że moja Pani tego nie widzi, bo by mnie z hukiem za drzwi wywaliła i by mnie więcej nie przyjęła.
Mówisz tak jakby dłuższa znajomość z nią zmieniła status mojego zauroczenia na coś więcej, pomimo że już prawie 3 miesiące bez tygodnia do niej chodzę regularnie raz w tygodniu.Wziąłem to wprost z postu Saanvi i wykorzystałem jako ilustrację Twego stanu. Po prostu zbyt krótko się znacie z pania, żeby wyciągnąć inne wnioski
Też kończę, nie zaśmiecam dalej tego wątku też swoimi sprawami.maxis Moja rola w tym wątku się skończyła, dziękuję Ci za rozmowę i pozdrawiam![]()
Nie mamPytanie czy masz jakiekolwiek jego reakcje (serduszka) pod swoimi rolkami. Jeśli nie, prawdopodobnie szybko przelatuje przez Twoje relacje i nawet nie musi zwracać na nie szczególnej uwagi.
O kurde, ale że aż codziennie:0...Przypomnę tylko tak ogólnie. Sławosz dzwoni do żony z kosmosu codziennie. Jak facet nie odpowiada za bardzo na wiadomości, nie wchodzi w nie szybko, to albo na nie nie czeka z utęsknieniem albo ma żonę.
Tak, widać i pewnie by wywaliła. Powinna.To dobrze myślisz, to skąd Ci się wzięło hasło zauroczenie w moim układzie z nią? Czyżby aż tak to by było po mnie to widać? Jak to dobrze, że moja Pani tego nie widzi, bo by mnie z hukiem za drzwi wywaliła i by mnie więcej nie przyjęła.
Bardzo możliwe, że nie jest. Na dwoje babka wróżyła, ale czas odpowiedzi wiele mówi o podejściu danej osoby więc nie jest to tu dobry prognostyk. Ja w takim momencie rozpoczęłabym proces obrzydzania go sobie. Ostatnio rozmawiałam o tym ze znajomą w kontekście rozstawania się. Czasem ludzie muszą się rozstać mimo uczucia i wtedy najlepiej go sobie obrzydzić aby o nim nie myślećO kurde, ale że aż codziennie:0...
Albo po prostu nie jest zainteresowany, starszy ode mnie o 12 lat. Ale kwestią, która mnie trapi to to, że się łapie na tym, że za dużo o nim myślę...
Nie mniej jednak pocieszam się tym, że jednak gotówka przeważa to wszystko i może przymyka oko nawet jak to już widzi.Tak, widać i pewnie by wywaliła. Powinna.
No niestety @Karotka on ma rację, bo widać że się męczysz sama z sobą, a widać, że po prostu potrzebujesz tego, bo się miotasz między facetami i się tylko dołujesz, taka jest natura człowieka i seks stanowi jeden z elementów życia człowieka jak jedzenie, czy akceptacja. Ja też tak miałem cierpiałem z tego powodu, że z żadną kobietą nigdy tej bliskości nie miałem, nawet tego głupiego przytulania, rozmowy czy całowania, a jak mnie moja muza wzięła mnie w obroty to od razy świat widzę inaczej, mniej rzeczy przeszkadza i jestem bardziej wyluzowany.@Karotka zalecam się z kimś bzyknąć i wtedy zapomnisz o tamtym złamasie.
Weź pod uwagę, że ona z nikim jeszcze seksu nie uprawiała. Ten pierwszy raz jednak zostaje w głowie na całe życie. Nie uważasz, że trochę słabo byłoby przez całe życie wspominać jak to się bzyknęło randoma, tylko by zapomnieć o innym randomie? W przypadku osób, którzy mają niezerowy bodycount, ta sugestia byłaby IMO bardziej na miejscu.@Karotka zalecam się z kimś bzyknąć i wtedy zapomnisz o tamtym złamasie.
Z nikim w rozumieniu - nikim? Czy nikim sensownym? Ile lat masz @Karotka? Co ci się podoba w tym typie? Zastanów się czy to on robi robotę czy brak chłopaka w życiu?Weź pod uwagę, że ona z nikim jeszcze seksu nie uprawiała. Ten pierwszy raz jednak zostaje w głowie na całe życie. Nie uważasz, że trochę słabo byłoby przez całe życie wspominać jak to się bzyknęło randoma, tylko by zapomnieć o innym randomie? W przypadku osób, którzy mają niezerowy bodycount, ta sugestia byłaby IMO bardziej na miejscu.
W kilku wątkach pisała, że sprzedaje majtki jako dziewica, której mężczyzna nie dotykał - czy coś podobnego.Z nikim w rozumieniu - nikim? Czy nikim sensownym?
No heloł, oni wzięli ślub 2 stycznia tego roku, po pół roku to nawet największy obibok się jeszcze stara, szczególnie gdy wyjedzie w delegację na orbitęPrzypomnę tylko tak ogólnie. Sławosz dzwoni do żony z kosmosu codziennie. Jak facet nie odpowiada za bardzo na wiadomości, nie wchodzi w nie szybko, to albo na nie nie czeka z utęsknieniem albo ma żonę.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Jak czesto uprawiacie seks? | Porady seksualne | 16 | |
Z | Jak zwrócić jego uwagę. | Związki | 66 | |
H | Jak wyglądała wasza noc poślubna? | Seks | 15 | |
M | Nagrania pań jak ściągają buty. | Seks fotki i filmy | 20 | |
M | Jak pielęgnować skórę głowy z łuszczycą | Porady seksualne | 7 |