Bez uszczypliwości i bez pretensji, o jakim moim ego teraz mówisz? bo na prawdę nie wiem.Jeżeli porzucisz w tym swoje ego to nic ci się nie stanie![]()
Bez uszczypliwości i bez pretensji, o jakim moim ego teraz mówisz? bo na prawdę nie wiem.Jeżeli porzucisz w tym swoje ego to nic ci się nie stanie![]()
Nie wiem czy nie za wcześnie mówić o miłości, mamy jeszcze etapy wcześniejsze, jak chociażby zauroczenie.Miłość była, jest i będzie i nie będę tego rozwijał, bo szkoda nafty![]()
Każdy ma swoje mniejsze lub większe. Ja mam duze, a więc wpierdol dostaję na jego miaręBez uszczypliwości i bez pretensji, o jakim moim ego teraz mówisz? bo na prawdę nie wiem.
Powiedz w wprost, jak nie odpowiada na wiadomości taki facet to ma takową dziewczynę w d... .Przypomnę tylko tak ogólnie. Sławosz dzwoni do żony z kosmosu codziennie. Jak facet nie odpowiada za bardzo na wiadomości, nie wchodzi w nie szybko, to albo na nie nie czeka z utęsknieniem albo ma żonę.
To prawda. Ono albo się rozwinie albo wygaśnie. Ja mam na myśli przypadek, gdzie nie mogę o kimś przestać myślećNie wiem czy nie za wcześnie mówić o miłości, mamy jeszcze etapy wcześniejsze, jak chociażby zauroczenie.
A nie powinno być na odwrót? że jakbyś miał małe ego to byś dostawał wpier... bo by na Ciebie wszyscy wskakiwali jak koza na pochyłe drzewo.Każdy ma swoje mniejsze lub większe. Ja mam duze, a więc wpierdol dostaję na jego miarę![]()
Mnie miłość uczy pokory, między innymiA nie powinno być na odwrót? że jakbyś miał małe ego to byś dostawał wpier... bo by na Ciebie wszyscy wskakiwali jak koza na pochyłe drzewo.
Już wygasło, bo nie chce do autorki ten facet odpowiadać na wiadomości, bo w tym musi być przede wszystkim komunikacja między obojga ludzi.To prawda. Ono albo się rozwinie albo wygaśnie. Ja mam na myśli przypadek, gdzie nie mogę o kimś przestać myśleć![]()
Nie wchodzę w sprawy innychJuż wygasło, bo nie chce do autorki ten facet odpowiadać na wiadomości, bo w tym musi być przede wszystkim komunikacja między obojga ludzi.
Ja jak mam swoją muzę to też mi łatwiej żyć i się tak nie przejmuję tym koszmarnym światem otaczającym mnie, tylko idę do przodu, bo mnie motywuję to do życia.Mnie miłość uczy pokory, między innymi
Ja też nie wchodzę w sprawy innych, tylko mówię to z swoich doświadczeń a w zasadzie to z swoich porażek.Nie wchodzę w sprawy innych![]()
Hm...odpowiednia kobieta, kimkolwiek by nie była jest naszym ocaleniem. Inaczej polegniemy w daremnej walce ze "złym światem", bo tak nam każąJa jak mam swoją muzę to też mi łatwiej żyć i się tak nie przejmuję tym koszmarnym światem otaczającym mnie, tylko idę do przodu, bo nie motywuję to do życia.
RozumiemJa też nie wchodzę w sprawy innych, tylko mówię to z swoich doświadczeń a w zasadzie to z swoich porażek.
Dokładnie i aby była w realu, bo bez kobiety to my faceci jesteśmy nikim, tylko dzięki nim jesteśmy mocni, wiem to po sobie.Hm...odpowiednia kobieta, kimkolwiek by nie była jest naszym ocaleniem
Hm...niekoniecznie tak to wygląda. Natomiast jeżeli jest tylko walka bez kooperacji to zawsze kończy sie to katastrofą, Tak naprawdę nie ma zwycięzcyDokładnie i aby była w realu, bo bez kobiety to my faceci jesteśmy nikim, tylko dzięki nim jesteśmy mocni, wiem to po sobie.
No nie wiem, jak mi brakowało mojej muzy około 2 tygodni, to już miałem nerwy z czasów kiedy jej nie miałem i moja pewność spadła w dół, a każdy facet musi ją mieć (pewność siebie) aby poprawnie funkcjonować na co dzień.Hm...niekoniecznie tak to wygląda. Natomiast jeżeli jest tylko walka bez kooperacji to zawsze kończy sie to katastrofą, Tak naprawdę nie ma zwycięzcy
Btw jestem dyplomowanym taktykiem pola walki![]()
Eeee co Ty gadasz, już jest musztarda po obiedzie, skoro kontakt się urwał, bo nie chce on odpowiadać.Wniosek w sprawie Karotki- jeszcze 2 miesiące i wszystko będzie jasne
Może nawet wcześniej jeżeli nie dojdą zmienne, czyli jakiś ruch aktorów tej sceny
No to mamy zauroczenie, patrząc z uwagi na czas trwania znajomościNo nie wiem, jak mi brakowało mojej muzy około 2 tygodni, to już miałem nerwy z czasów kiedy jej nie miałem i moja pewność spadła w dół, a każdy facet musi ją mieć (pewność siebie) aby poprawnie funkcjonować na co dzień.
No faktycznie, masz rację, pomyliłem się jestem trochę "zmęczony"Eeee co Ty gadasz, już jest musztarda po obiedzie, skoro kontakt się urwał, bo nie chce on odpowiadać.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Jak czesto uprawiacie seks? | Porady seksualne | 16 | |
Z | Jak zwrócić jego uwagę. | Związki | 66 | |
H | Jak wyglądała wasza noc poślubna? | Seks | 15 | |
M | Nagrania pań jak ściągają buty. | Seks fotki i filmy | 20 | |
M | Jak pielęgnować skórę głowy z łuszczycą | Porady seksualne | 7 |