• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Jak przestać o kimś myśleć?

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Przypomnę tylko tak ogólnie. Sławosz dzwoni do żony z kosmosu codziennie. Jak facet nie odpowiada za bardzo na wiadomości, nie wchodzi w nie szybko, to albo na nie nie czeka z utęsknieniem albo ma żonę.
Powiedz w wprost, jak nie odpowiada na wiadomości taki facet to ma takową dziewczynę w d... .

Mężczyzna

maxis

Erotoman
To prawda. Ono albo się rozwinie albo wygaśnie. Ja mam na myśli przypadek, gdzie nie mogę o kimś przestać myśleć;)
Już wygasło, bo nie chce do autorki ten facet odpowiadać na wiadomości, bo w tym musi być przede wszystkim komunikacja między obojga ludzi.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Ja jak mam swoją muzę to też mi łatwiej żyć i się tak nie przejmuję tym koszmarnym światem otaczającym mnie, tylko idę do przodu, bo nie motywuję to do życia.
Hm...odpowiednia kobieta, kimkolwiek by nie była jest naszym ocaleniem. Inaczej polegniemy w daremnej walce ze "złym światem", bo tak nam każą;):LOL:

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Dokładnie i aby była w realu, bo bez kobiety to my faceci jesteśmy nikim, tylko dzięki nim jesteśmy mocni, wiem to po sobie.
Hm...niekoniecznie tak to wygląda. Natomiast jeżeli jest tylko walka bez kooperacji to zawsze kończy sie to katastrofą, Tak naprawdę nie ma zwycięzcy:sneaky:
Btw jestem dyplomowanym taktykiem pola walki:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Wniosek w sprawie Karotki- jeszcze 2 miesiące i wszystko będzie jasne;):p
Może nawet wcześniej jeżeli nie dojdą zmienne, czyli jakiś ruch aktorów tej sceny

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Hm...niekoniecznie tak to wygląda. Natomiast jeżeli jest tylko walka bez kooperacji to zawsze kończy sie to katastrofą, Tak naprawdę nie ma zwycięzcy:sneaky:
Btw jestem dyplomowanym taktykiem pola walki:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
No nie wiem, jak mi brakowało mojej muzy około 2 tygodni, to już miałem nerwy z czasów kiedy jej nie miałem i moja pewność spadła w dół, a każdy facet musi ją mieć (pewność siebie) aby poprawnie funkcjonować na co dzień.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Wniosek w sprawie Karotki- jeszcze 2 miesiące i wszystko będzie jasne;):p
Może nawet wcześniej jeżeli nie dojdą zmienne, czyli jakiś ruch aktorów tej sceny
Eeee co Ty gadasz, już jest musztarda po obiedzie, skoro kontakt się urwał, bo nie chce on odpowiadać.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
No nie wiem, jak mi brakowało mojej muzy około 2 tygodni, to już miałem nerwy z czasów kiedy jej nie miałem i moja pewność spadła w dół, a każdy facet musi ją mieć (pewność siebie) aby poprawnie funkcjonować na co dzień.
No to mamy zauroczenie, patrząc z uwagi na czas trwania znajomości