W dawnym związku byłem 15lat. Uważam ten czas za stracony. Obecnie zaczynam na nowo. I wygląda to bardzo optymistycznie. Mam nadzieję, że kolejna droga życiowa jaką obrałem, może nie będzie lekka ale na pewno właściwa.
Witam
w 2015 moja roczni9ca wybije 25 wiosen z jedna kobietą , z którą ogolnie jest mi dobrze . Kryzys przeżywa sie zazwyczaj miedzy 4-8 rokiem małżeństwa , jeśli ten kryzys minie w miarę spokojnie to pózniej jest naprawdę super !
Zgadzam się Kazimierz ja jestem 14 lat po ślubie . Kryzys dotknął nasz związek w 6-8 roku małżeństwa.Jak rodziłam dzieci jak później nie miałam ochoty na seks itd. Łatwo nie było. Ale powiem wam teraz bez siebie nie wyobrażamy sobie życia . Seks seks i jeszcze raz seks jest dla nas teraz prawdziwym rajem rozkoszy i odkrywania wszelkich nowości na które wcześniej nie miałam odwagi .
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.