• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak długo trwa Wasz związek?

fenix

Nowicjusz
W dawnym związku byłem 15lat. Uważam ten czas za stracony. Obecnie zaczynam na nowo. I wygląda to bardzo optymistycznie. Mam nadzieję, że kolejna droga życiowa jaką obrałem, może nie będzie lekka ale na pewno właściwa.

Kazimierz1968

Cichy Podglądacz
Witam
w 2015 moja roczni9ca wybije 25 wiosen z jedna kobietą , z którą ogolnie jest mi dobrze . Kryzys przeżywa sie zazwyczaj miedzy 4-8 rokiem małżeństwa , jeśli ten kryzys minie w miarę spokojnie to pózniej jest naprawdę super !

ktosia

Nowicjusz
Zgadzam się Kazimierz ja jestem 14 lat po ślubie . Kryzys dotknął nasz związek w 6-8 roku małżeństwa.Jak rodziłam dzieci jak później nie miałam ochoty na seks itd. Łatwo nie było. Ale powiem wam teraz bez siebie nie wyobrażamy sobie życia . Seks seks i jeszcze raz seks jest dla nas teraz prawdziwym rajem rozkoszy i odkrywania wszelkich nowości na które wcześniej nie miałam odwagi :D .

B

Basia

Guest
u mnie kryzys poważnych związków przypada w granicach 10 lat
choć z zasady szybko się nudzę :)