• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Jak długo trwa Wasz związek?

Mężczyzna

Pisatiel

Cichy Podglądacz
Zależy, jak liczyć. ;)
Od poznania się - aż 43 lata (bo poznaliśmy się w wieku 7 lat, w pierwszej klasie podstawówki), z tym, że do końca 4. klasy to była "przyjaźń i braterstwo".
Od świadomego "zakochania się" - chyba 38-39 (circa 11-12 lat); "pierwszy pocałunek" - mieliśmy dokładnie po 12 lat.
Od pierwszego seksu - latem będzie 35 (15 lat oboje).
Od "bycia razem na serio" - 31 (19 lat).
Od ślubu - w czerwcu będzie 26 (24 lata).

Mężczyzna

Midnight Rambler

Seks Praktykant
A ch... odświeżę temat. Jsteśmy razem 19 lat - 11 jako małżeństwo. Znamy się od dziecka, tyle że wcześniej była to bardzo luźna znajomość. Nie wiem jak działają na człowieka krótkie związki, ale długie, jeśli się odpowiednio popracuje i użyje głowy, są bardzo satysfakcjonujące na niemal każdej płaszczyźnie. Wiadomo, że człowieka zżera ciekawość jak to jest w innym ogródku, ale na to chyba wielkiego wpływu nie mamy. W moim jest duża wierzba, soczysta brzoza, piaskownica i huśtawka :D Grill co weekend 🤣 Czasem zaglądam przez płot do sąsiada i podoba mi się jego altana, ale się na własną rękę nie wybieram, bo dostanę po głowie i nie będzie kiełbasek z rusztu 😆

C

col.Greg

Guest
Trochę szerokie. W założeniu chyba chodzi o zwiazek tzw. tradycyjny (chociaż to określenie tez jest kontrowersyjne). Są związki formalne tj. małżeńskie i partnerskie. Są tez zwiazki emocjonalne i uczuciowe. Formalny może trwac dziesiątki lat i nic w tym pozytywnego;) Natomiast zwiazki o podłozu uczuciowym mogą trwać "wieczność".

Kobieta

PaniMargaret

Biegły Uwodziciel
Mam pytanko... Jak długo jesteście ze swoim partnerem/ partnerką? Jak długo trwa wasz związek? Może zacznę: nam za parę dni stuknie roczek :p i jestem bardzoo szczęśliwa.. Dziwi mnie zachowanie niektórych naszych znajomych, zadających dziwne pytania np. dlaczego razem jesteśmy?? Czy się sobie nie znudziliśmy?? Jak długo to ma trwać i tego typu bzdety. Bez przesady rok to nie cała wieczność.. a może to zwykła ludzka zazdrość. Jak ostatnio powiedziałam koledze (bo się oczywiście pytał) że nadal jestem zakochana, to się chłopak zdziwił... wrrr.
W listopadzie będzie 6 lat i kochamy się tak samo jak na początku związku 😊