Nie wiem, ale na pewno wiele osób - m.in. ludzie w szatniach na basenach i fitnessach, w saunach, na plażach naturystycznych.
Sądząc po pytaniach jakie są zadawane na tym forum.
Mam wrażenie,że są tu większości osoby niepełnoletnie.
Ja również Ale nie chcę nikogo oskarżać czy też kogoś obrazić. Jest jak jest...Ja odniosłam takie wrażenie już jakiś czas temu
Ortografia, gramatyka i tematyka. To wszystko razi w oczy w Twoich postachOi,mnie nago siostra czesto widuje, a jak sie oalam na podwurku to zepewne wiele osób nie znajomych, bo widać idąc z ulicy
Jestem gotowaOj wielu, choć szkoda że między nimi nie było kobiet....
Nie mogłem dopuścić żeby stanął mi w pełni ale był już w lekkim wzwodzie. Lekko się uśmiechnęła i powiedziała widzę, że jest pan zupełnie zdrowy. Proszę się ubrać.Fajna sytuacja, a jaka reakcja lekarki na twego sterczacego fiuta?
Tylko że autor tematu spytał, ile osób na żywo widziało nas nago. Na snapie się nie liczy.zobaczyć na moim snapie
ja też lubię chodzić nago w domu, mam takich sąsiadów co tylko na to czekająJa przeważnie rano jak wstanę to lubię chodzić bez majtek po domu, jak jest ciepło to bez koszulki. Wtedy się łączę przez skype z sąsiadką i czasem wpada do mnie żeby popatrzeć... jeżeli nie mamy planów żadnych. Kiedyś jeszcze jedna kobieta była do takich zabaw. Jeszcze doliczyć resztę, która mnie widziała live to myślę że jakieś 10 osób, może trochę więcej.
Mam tak samo jak TyPoza facetami, z którymi byłam widziano mnie całkiem nagą w saunach i raz na plaży nudystów. Chyba całkiem mnie podnieca bycie oglądaną nago
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
J | Ile razy w życiu byliście zakochani? | Związki | 15 | |
T | Ile razy ? | Masturbacja | 9 | |
Ile macie wzrostu | Poza tematem | 16 | ||
T | Sprawdzanie w ile się dochodzi | Fetysze i perwersje | 3 | |
M | Ile orgazmow u kobiety | Seks | 29 |