• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ile cm mierzą penisy waszych facetów?

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Chciałam zgłosić wniosek formalny, żeby do wątku obmierzyli się znani forumowicze ze świecznika forumowego, tacy co dobrze dali się już poznać ponieważ sporo się udzielają, np. @Roger430 @Nestor) @HarpMaster @DruhBoruch @bsquare @Zenko @PanCiacho i wszyscy inni nieopatrznie przeze mnie pominięci.

Wiesz, dlaczego nie robię pewnych rzeczy , nie rozmawiam z określonym typem ludzi, nie przebywam w pewnych miejscach i dlaczego nikt nie twierdzi, że kuleję...?
Bo nie kuleję.

Kobieta

Krystyna.X

Erotoman
Dawno się nie mierzyłem (ostatni raz chyba jeszcze w podstawówce), ale ponieważ kilka razy zdarzyło mi się bywać w tzw. przybytkach rozpusty, to mogłem dokonać analizy porównawczej, której wyniki pozwolę sobie podsumować słowami ojca polskiej poezji:

Wnidą do łaźniej, a gospodarz miły
Chodzi by w raju, nie zakrywszy żyły.
A słusznie, bo miał bindasz tak dostały,
Żeby był nie wlazł w żadne famurały.
Gość poglądając dobrze żyw, a ono
Barzo nierówno pany podzielono.

Podsumowując, są to dolne strefy stanów średnich, ale żona nie narzeka.
Chwała żonie. :)

Mężczyzna

bsquare

Seks Praktykant
No właśnie to trochę śliska sprawa... bo ten kolega z jednej strony miał pyszny humor, ale z drugiej całkiem na poważnie cisnął bzdury o tym, że jak facet chodzi na boki, to ze względu na swój "instynkt łowczy", natomiast kiedy to samo robi kobieta, to jest zwykłą kurwą. A to już było kak jebat' tigra: niemnożka smieszno, niemnożka straszno.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Reasumując, tak jak myślałam... żaden z wywołanych nie pochwalił się wymiarami. Przypadek? Nie sądzę 😎