• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ile cm mierzą penisy waszych facetów?

Mężczyzna

Wacław

Podrywacz
Co ma mieć na celu zmierzenie penisa partnerowi? Jak wyjdzie, że ma 16 cm i to jest więcej niż myślałaś, to zaczniesz odczuwać większą satysfakcję lub będziesz miała gorsze odczucia jak się okaże, że w rzeczywistości ma mniej niż w Twoich wyobrażeniach?

Ja nigdy partnerom seksualnym ani eksowi nie mierzyłam penisa i nie była mi ta informacja niezbędna do życia. Penis ma mnie pociągać wizualnie i właściciel musi wiedzieć jak go prawidłowo użyć, bez różnicy czy to 13 cm czy 20.
Czyli jednak jakieś minimum jest...😉

Kobieta

Onna i On

Cichy Podglądacz
Co ma mieć na celu zmierzenie penisa partnerowi? Jak wyjdzie, że ma 16 cm i to jest więcej niż myślałaś, to zaczniesz odczuwać większą satysfakcję lub będziesz miała gorsze odczucia jak się okaże, że w rzeczywistości ma mniej niż w Twoich wyobrażeniach?

Ja nigdy partnerom seksualnym ani eksowi nie mierzyłam penisa i nie była mi ta informacja niezbędna do życia. Penis ma mnie pociągać wizualnie i właściciel musi wiedzieć jak go prawidłowo użyć, bez różnicy czy to 13 cm znac

Kobieta

Onna i On

Cichy Podglądacz

Ja nigdy partnerom seksualnym ani eksowi nie mierzyłam penisa i nie była mi ta informacja niezbędna do życia. Penis ma mnie pociągać wizualnie i właściciel musi wiedzieć jak go prawidłowo użyć, bez różnicy czy to 13 cm czy 20.
Znaczenia pewnie jakieś ma większe czy mniejszej dla niektórych nie ma to dla mnie znaczenia. Spytalam z ciekawości i żebyś wstawić nowy temat i tyle

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
Chciałam zgłosić wniosek formalny, żeby do wątku obmierzyli się znani forumowicze ze świecznika forumowego, tacy co dobrze dali się już poznać ponieważ sporo się udzielają, np. @Roger430 @Nestor) @HarpMaster @DruhBoruch @bsquare @Zenko @PanCiacho i wszyscy inni nieopatrznie przeze mnie pominięci.
Prowokacja prowokacją, a jak ja bym chciała tylko poprzeć wniosek formalny koleżanki, to można?🙂 Przyznaję, że jako blondynka nie znam się zbyt dobrze na centymetrze, więc czy dla mnie mogliby Panowie zdjęcia poglądowe zrobić z pięciozłotówką? 😘

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Prowokacja prowokacją, a jak ja bym chciała tylko poprzeć wniosek formalny koleżanki, to można?🙂 Przyznaję, że jako blondynka nie znam się zbyt dobrze na centymetrze, więc czy dla mnie mogliby Panowie zdjęcia poglądowe zrobić z pięciozłotówką? 😘
Gorzej jak pięciozłotówka będzie przesłaniała cały widok 😁

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Ta pięciozlotówka może być w banknocie czy raczej moneta Panią interesuje🤔😎