• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ile cm mierzą penisy waszych facetów?

Mężczyzna

DruhBoruch

Erotoman
Chciałam zgłosić wniosek formalny, żeby do wątku obmierzyli się znani forumowicze ze świecznika forumowego, tacy co dobrze dali się już poznać ponieważ sporo się udzielają, np. @Roger430 @Nestor) @HarpMaster @DruhBoruch @bsquare @Zenko @PanCiacho i wszyscy inni nieopatrznie przeze mnie pominięci.
Już kiedyś o tym wspominałem - prawdziwy facet to taki, którego wzrost + długość penisa to co najmniej 200 cm. Ja się łapię na styk i mam 196 centymetrów wzrostu. Matematykę pozostawiam tobie.

Mężczyzna

bsquare

Seks Praktykant
Dawno się nie mierzyłem (ostatni raz chyba jeszcze w podstawówce), ale ponieważ kilka razy zdarzyło mi się bywać w tzw. przybytkach rozpusty, to mogłem dokonać analizy porównawczej, której wyniki pozwolę sobie podsumować słowami ojca polskiej poezji:

Wnidą do łaźniej, a gospodarz miły
Chodzi by w raju, nie zakrywszy żyły.
A słusznie, bo miał bindasz tak dostały,
Żeby był nie wlazł w żadne famurały.
Gość poglądając dobrze żyw, a ono
Barzo nierówno pany podzielono.

Podsumowując, są to dolne strefy stanów średnich, ale żona nie narzeka.