To nie masz na co narzekaćOk moje poprawne wymiary, mierzone od kości
w spoczynku długość 9cm obwód 5cm
We wzwodzie długość 15cm obwód 12,5
To nie masz na co narzekaćOk moje poprawne wymiary, mierzone od kości
w spoczynku długość 9cm obwód 5cm
We wzwodzie długość 15cm obwód 12,5
Ale 18 cm to dużo, Ponad polską średnią18nie rozmiar ma znaczenie a to jak bardzo się starasz. Buźka z wyciągniętym językiem nie jest tutaj bez powodu...
![]()
Hehe to ci oddam mojego 15No niby tak ale to nie jest tak, że im większy tym lepszy. Niektóre kobiety odczuwają dyskomfort przy zbyt dużym rozmiarze sprzętu partnera i wtedy szczególnie pod koniec może być małe zdziwienie bo dochodzę do końca chce wejsc z impetem i strzelić no i zamiast zamiast Och ach słyszę ała...
Zazdroszczę ci rozmiaru jaki masz w spoczynku chciał bym sam tyle mieć ale niestety mam kilka cm mniej od ciebieNo to problem naprawdę spory, a raczej mały.
We wzwodzie długość 15cm i obwód 6,5cm
A w spoczynku długość 9cm i obwód 4cm
Wzrostu mam149cm i jestem drobnej budowy.
Nie wiem może iść z tym do urologa czy są inne sposoby
Kobietom lepiej jest imponować intelektem, kulturą i poczuciem humoru, a nie przyrodzeniem.pokazać na dowód
A to ile masz w spoczynku?Zazdroszczę ci rozmiaru jaki masz w spoczynku chciał bym sam tyle mieć ale niestety mam kilka cm mniej od ciebie
Zależy którymKobietom lepiej jest imponować intelektem, kulturą i poczuciem humoru, a nie przyrodzeniem.
Jaki odsetek kobiet leci na wielkie przyrodzenie zamiast na walory intelektualne?Zależy którym
Fakt, że samym intelektem mega orgazmu partnerce nie zapewnisz. Ale jeśli już mowa o centymetrach to o wiele większe znaczenie od długosci ma grubosćJaki odsetek kobiet leci na wielkie przyrodzenie zamiast na walory intelektualne?
Nom. Choć wiedza o kobiecej anatomii się tu jednak przydaje. Tak jak empatia oraz sprawność palców i języka.samym intelektem mega orgazmu partnerce nie zapewnisz.
Tu akurat zgoda - wspomniał też o tym np. seksuolog Andrzej Depko w programie "Dobrenocki".o wiele większe znaczenie od długosci ma grubosć
Ciekawe, jak pan Andrzej Depko to badał; czyżby na pacjentkach z wykorzystaniem własnego grubego przyrodzenia? A może wątłego?Nom. Choć wiedza o kobiecej anatomii się tu jednak przydaje. Tak jak empatia oraz sprawność palców i języka.
Tu akurat zgoda - wspomniał też o tym np. seksuolog Andrzej Depko w programie "Dobrenocki".
Sama wiedza i sprawność palców i języka to o wiele za mało. Facet musi mieć jeszcze to "coś". Wielokrotnie pieprzyłam się z młodymi chłopcami, którzy nie mieli umiejętności, ale nadrabiali to wszystko ogromnym zapałem, a do tego chcieli się uczyć i realizowali wszystko to co im mówiłam. Mega orgazmyNom. Choć wiedza o kobiecej anatomii się tu jednak przydaje. Tak jak empatia oraz sprawność palców i języka.
Tu akurat zgoda - wspomniał też o tym np. seksuolog Andrzej Depko w programie "Dobrenocki".
Nie wiem, nie sprawdzałem. Ale są takie.Jaki odsetek kobiet leci na wielkie przyrodzenie zamiast na walory intelektualne?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Ile macie wzrostu | Poza tematem | 28 | |
R | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Ogłoszenia | 2 | |
A | Ile macie lat? | Poza tematem | 861 | |
U | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Poza tematem | 1245 | |
J | Ile razy w życiu byliście zakochani? | Związki | 40 |