To nie masz na co narzekaćOk moje poprawne wymiary, mierzone od kości
w spoczynku długość 9cm obwód 5cm
We wzwodzie długość 15cm obwód 12,5
To nie masz na co narzekaćOk moje poprawne wymiary, mierzone od kości
w spoczynku długość 9cm obwód 5cm
We wzwodzie długość 15cm obwód 12,5
Ale 18 cm to dużo, Ponad polską średnią18 nie rozmiar ma znaczenie a to jak bardzo się starasz. Buźka z wyciągniętym językiem nie jest tutaj bez powodu...
Hehe to ci oddam mojego 15No niby tak ale to nie jest tak, że im większy tym lepszy. Niektóre kobiety odczuwają dyskomfort przy zbyt dużym rozmiarze sprzętu partnera i wtedy szczególnie pod koniec może być małe zdziwienie bo dochodzę do końca chce wejsc z impetem i strzelić no i zamiast zamiast Och ach słyszę ała...
Zazdroszczę ci rozmiaru jaki masz w spoczynku chciał bym sam tyle mieć ale niestety mam kilka cm mniej od ciebieNo to problem naprawdę spory, a raczej mały.
We wzwodzie długość 15cm i obwód 6,5cm
A w spoczynku długość 9cm i obwód 4cm
Wzrostu mam149cm i jestem drobnej budowy.
Nie wiem może iść z tym do urologa czy są inne sposoby
Kobietom lepiej jest imponować intelektem, kulturą i poczuciem humoru, a nie przyrodzeniem.pokazać na dowód
A to ile masz w spoczynku?Zazdroszczę ci rozmiaru jaki masz w spoczynku chciał bym sam tyle mieć ale niestety mam kilka cm mniej od ciebie
Zależy którymKobietom lepiej jest imponować intelektem, kulturą i poczuciem humoru, a nie przyrodzeniem.
Jaki odsetek kobiet leci na wielkie przyrodzenie zamiast na walory intelektualne?Zależy którym
Fakt, że samym intelektem mega orgazmu partnerce nie zapewnisz. Ale jeśli już mowa o centymetrach to o wiele większe znaczenie od długosci ma grubosćJaki odsetek kobiet leci na wielkie przyrodzenie zamiast na walory intelektualne?
Nom. Choć wiedza o kobiecej anatomii się tu jednak przydaje. Tak jak empatia oraz sprawność palców i języka.samym intelektem mega orgazmu partnerce nie zapewnisz.
Tu akurat zgoda - wspomniał też o tym np. seksuolog Andrzej Depko w programie "Dobrenocki".o wiele większe znaczenie od długosci ma grubosć
Ciekawe, jak pan Andrzej Depko to badał; czyżby na pacjentkach z wykorzystaniem własnego grubego przyrodzenia? A może wątłego?Nom. Choć wiedza o kobiecej anatomii się tu jednak przydaje. Tak jak empatia oraz sprawność palców i języka.
Tu akurat zgoda - wspomniał też o tym np. seksuolog Andrzej Depko w programie "Dobrenocki".
Sama wiedza i sprawność palców i języka to o wiele za mało. Facet musi mieć jeszcze to "coś". Wielokrotnie pieprzyłam się z młodymi chłopcami, którzy nie mieli umiejętności, ale nadrabiali to wszystko ogromnym zapałem, a do tego chcieli się uczyć i realizowali wszystko to co im mówiłam. Mega orgazmyNom. Choć wiedza o kobiecej anatomii się tu jednak przydaje. Tak jak empatia oraz sprawność palców i języka.
Tu akurat zgoda - wspomniał też o tym np. seksuolog Andrzej Depko w programie "Dobrenocki".
Nie wiem, nie sprawdzałem. Ale są takie.Jaki odsetek kobiet leci na wielkie przyrodzenie zamiast na walory intelektualne?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
R | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Ogłoszenia | 2 | |
A | Ile macie lat? | Poza tematem | 853 | |
U | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Poza tematem | 1191 | |
T | Sprawdzanie w ile się dochodzi | Fetysze i perwersje | 3 | |
M | Ile orgazmow u kobiety | Seks | 18 |