A dlaczego miałbym się chwalić długością mojego penisa? Wolałbym czymś innym co bardziej zapewni mi atrakcyjność, lub wzbudzi mną zainteresowanie.A mógłbyś zmierzyć i się pochwalić?
A dlaczego miałbym się chwalić długością mojego penisa? Wolałbym czymś innym co bardziej zapewni mi atrakcyjność, lub wzbudzi mną zainteresowanie.A mógłbyś zmierzyć i się pochwalić?
Świetny pomysł i proponuję pierwszą zakładkę/temat "w desperacji pokaż fiuta może Ci się w końcu uda"Ja to widzę że na tym forum sami świeci. lepiej zmieńmy nazwę tego forum na " romans forum "
Na sex forum długość penisa ma znaczenie Poza tym dlaczego kobieta nie miałaby się interesować tym, czy będzie ja posuwał konkretny sprzęt, a nie jakiś tam 16 cm maluch?Kobieta, która jest zainteresowana czymś więcej niż długość penisa jest bardziej interesująca, niz ta, którą pochłania tylko ten temat
Tak, na sexofrum jest inaczej,Na sex forum długość penisa ma znaczenie Poza tym dlaczego kobieta nie miałaby się interesować tym, czy będzie ja posuwał konkretny sprzęt, a nie jakiś tam 16 cm maluch?
Ale to chyba nie za fajne dla dziewczyn bo jak jej wepchniesz całego
Trzeba być delikatnymAle to chyba nie za fajne dla dziewczyn bo jak jej wepchniesz całego
Ja nie jestemTrzeba być delikatnym
A potem się dziwimy, skąd u mężczyzn taka obsesja na punkcie rozmiaru penisa, skąd kompleksy i brak wiary w swoje seksualne umiejętności.Ano między innymi przez takie durne teksty.Na sex forum długość penisa ma znaczenie Poza tym dlaczego kobieta nie miałaby się interesować tym, czy będzie ja posuwał konkretny sprzęt, a nie jakiś tam 16 cm maluch?
Czyżby "Tessa" i "Queen1" w nowej odslonie Panie uchowajAha i "Silverlight" zapomniałemA potem się dziwimy, skąd u mężczyzn taka obsesja na punkcie rozmiaru penisa, skąd kompleksy i brak wiary w swoje seksualne umiejętności.Ano między innymi przez takie durne teksty.
To zależy, co chcemy z tą kobietą robićKobieta, która jest zainteresowana czymś więcej niż długość penisa jest bardziej interesująca, niz ta, którą pochłania tylko ten temat
Skoro pyta,to chyba tą konkretną kobietę akurat to interesuje.A dlaczego miałbym się chwalić długością mojego penisa? Wolałbym czymś innym co bardziej zapewni mi atrakcyjność, lub wzbudzi mną zainteresowanie.
Po zdjęciu sądza jakieś 13, max 14 cm
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Ile macie wzrostu | Poza tematem | 7 | ||
R | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Ogłoszenia | 2 | |
A | Ile macie lat? | Poza tematem | 856 | |
U | Z jakiego województwa / miasta piszecie i ile macie lat? | Poza tematem | 1212 | |
P | Ile razy ? | Masturbacja | 8 |