• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gdzie szukać realnych osób?

Kobieta

kaami

Podrywacz
Jak mnie denerwujecie co chwila to odpycham.
Jak nie umiesz na spokojnie przyjąć porad, to już nikogo winy w tym nie ma, tylko Twoja. Wystarczyło by żebyś nie reagował agresywnie i sobie przemyślał pewne rzeczy. Zawsze kulturalnie można komuś podziękować za porady i odpowiedzieć, że nie będziesz ich stosował. No ale lepiej reagować agresją i kogoś obrażać, nie?

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Jak nie umiesz na spokojnie przyjąć porad, to już nikogo winy w tym nie ma, tylko Twoja. Wystarczyło by żebyś nie reagował agresywnie i sobie przemyślał pewne rzeczy. Zawsze kulturalnie można komuś podziękować za porady i odpowiedzieć, że nie będziesz ich stosował. No ale lepiej reagować agresją i kogoś obrażać, nie?
Dobra dobra to ja ten zły i wy idealni i święci.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
A po co mi komplety? Jak ktoś mi takie prawi, to znak, że mnie ktoś kłamie w żywe oczy, albo chce mnie zrobić w konia, więc na mnie takie komplety nie działają, wręcz działają na mnie w drugą stronę - lizusostwa.
Choleraś, ja mówię kolegom, że dobrze wyglądają, jak wyglądają dobrze. Czasem komplementuję strój, włosy, perfumy, męską biżuterię. To normalne i nie oznacza, że chcę się z nimi przespać. Nadinterpretowujesz znaki, które nic nie znaczą.

Kobieta

kaami

Podrywacz
Choleraś, ja mówię kolegom, że dobrze wyglądają, jak wyglądają dobrze. Czasem komplementuję strój, włosy. To normalne i nie oznacza, że chcę się z nimi przespać. Nadinterpretowujesz znaki, które nic nie znaczą.
Taa jasne, pewnie masz wtedy chęć na seks grupowy. 🤣

Swoją drogą mnie też komplementowałaś, to teraz chyba nie ma wyjścia, wskakuj do wyra! 🤣