• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Gdzie szukać realnych osób?

Kobieta

kaami

Podrywacz
Jak mnie denerwujecie co chwila to odpycham.
Jak nie umiesz na spokojnie przyjąć porad, to już nikogo winy w tym nie ma, tylko Twoja. Wystarczyło by żebyś nie reagował agresywnie i sobie przemyślał pewne rzeczy. Zawsze kulturalnie można komuś podziękować za porady i odpowiedzieć, że nie będziesz ich stosował. No ale lepiej reagować agresją i kogoś obrażać, nie?

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Jak nie umiesz na spokojnie przyjąć porad, to już nikogo winy w tym nie ma, tylko Twoja. Wystarczyło by żebyś nie reagował agresywnie i sobie przemyślał pewne rzeczy. Zawsze kulturalnie można komuś podziękować za porady i odpowiedzieć, że nie będziesz ich stosował. No ale lepiej reagować agresją i kogoś obrażać, nie?
Dobra dobra to ja ten zły i wy idealni i święci.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
A po co mi komplety? Jak ktoś mi takie prawi, to znak, że mnie ktoś kłamie w żywe oczy, albo chce mnie zrobić w konia, więc na mnie takie komplety nie działają, wręcz działają na mnie w drugą stronę - lizusostwa.
Choleraś, ja mówię kolegom, że dobrze wyglądają, jak wyglądają dobrze. Czasem komplementuję strój, włosy, perfumy, męską biżuterię. To normalne i nie oznacza, że chcę się z nimi przespać. Nadinterpretowujesz znaki, które nic nie znaczą.

Kobieta

kaami

Podrywacz
Choleraś, ja mówię kolegom, że dobrze wyglądają, jak wyglądają dobrze. Czasem komplementuję strój, włosy. To normalne i nie oznacza, że chcę się z nimi przespać. Nadinterpretowujesz znaki, które nic nie znaczą.
Taa jasne, pewnie masz wtedy chęć na seks grupowy. 🤣

Swoją drogą mnie też komplementowałaś, to teraz chyba nie ma wyjścia, wskakuj do wyra! 🤣