Wiesz, to ze inna Cię nie chce to już rozumiem. Ale dziwi mnie, że czujesz sie wtedy jak mężczyzna. Przy niemal wzorcu z Sevre nieudacznictwa.No wreszcie załapałeś, bo żadna inna nie chce.
Wiesz, to ze inna Cię nie chce to już rozumiem. Ale dziwi mnie, że czujesz sie wtedy jak mężczyzna. Przy niemal wzorcu z Sevre nieudacznictwa.No wreszcie załapałeś, bo żadna inna nie chce.
Gdybyś nie odpychał, to czy inni byliby dla Ciebie niemili?Jak mnie denerwujecie co chwila to odpycham.
Noż kur... czego tu nie rozumiesz, że mnie chce oglądać i przebywać, proste, tak?Wiesz, to ze inna Cię nie chce to już rozumiem. Ale dziwi mnie, że czujesz sie wtedy jak mężczyzna. Przy niemal wzorcu z Sevre nieudacznictwa.
Tak.Gdybyś nie odpychał, to czy inni byliby dla Ciebie niemili?
Jak nie umiesz na spokojnie przyjąć porad, to już nikogo winy w tym nie ma, tylko Twoja. Wystarczyło by żebyś nie reagował agresywnie i sobie przemyślał pewne rzeczy. Zawsze kulturalnie można komuś podziękować za porady i odpowiedzieć, że nie będziesz ich stosował. No ale lepiej reagować agresją i kogoś obrażać, nie?Jak mnie denerwujecie co chwila to odpycham.
Wiesz, prześledź ten wątek. Ale tak ze zrozumieniem, choć niestety mam obawy, bo nie robisz wrażenia osoby sprawnej intelektualnie.
Dobra dobra to ja ten zły i wy idealni i święci.Jak nie umiesz na spokojnie przyjąć porad, to już nikogo winy w tym nie ma, tylko Twoja. Wystarczyło by żebyś nie reagował agresywnie i sobie przemyślał pewne rzeczy. Zawsze kulturalnie można komuś podziękować za porady i odpowiedzieć, że nie będziesz ich stosował. No ale lepiej reagować agresją i kogoś obrażać, nie?
Vice versa.Wiesz, prześledź ten wątek. Ale tak ze zrozumieniem, choć niestety mam obawy, bo nie robisz wrażenia osoby sprawnej intelektualnie.
Choleraś, ja mówię kolegom, że dobrze wyglądają, jak wyglądają dobrze. Czasem komplementuję strój, włosy, perfumy, męską biżuterię. To normalne i nie oznacza, że chcę się z nimi przespać. Nadinterpretowujesz znaki, które nic nie znaczą.A po co mi komplety? Jak ktoś mi takie prawi, to znak, że mnie ktoś kłamie w żywe oczy, albo chce mnie zrobić w konia, więc na mnie takie komplety nie działają, wręcz działają na mnie w drugą stronę - lizusostwa.
Nikt nie jest idealny i nikt nie mówi, że jesteś zły. Jak chce się zmian w życiu to przykro mi, ale w pierwszej kolejności trzeba zacząć od siebie, samo nic się nie zmieni.Dobra dobra to ja ten zły i wy idealni i święci.
Taa jasne, pewnie masz wtedy chęć na seks grupowy.Choleraś, ja mówię kolegom, że dobrze wyglądają, jak wyglądają dobrze. Czasem komplementuję strój, włosy. To normalne i nie oznacza, że chcę się z nimi przespać. Nadinterpretowujesz znaki, które nic nie znaczą.
Dobra, to przepraszam miłych rozmówców, ale idziemy się ruchać. Podjadę do Ciebie, mam zatankowane autoTaa jasne, pewnie masz wtedy chęć na seks grupowy.
Swoją drogą mnie też komplementowałaś, to teraz chyba nie ma wyjścia, wskakuj do wyra!![]()
Oj, ale mi dopiekłeśVice versa.
Akurat @D'Arc wydaje się całkiem fajną osobą,lubię przerzucać się z Nią postami. I nawet nie musimy się ruchaćA jest z kim...
Ale powiedziała Ci, że dobrze wyglądasz czy nie?Akurat @D'Arc wydaje się całkiem fajną osobą,lubię przerzucać się z Nią postami. I nawet nie musimy się ruchać![]()
Czekam, mała!Dobra, to przepraszam miłych rozmówców, ale idziemy się ruchać. Podjadę do Ciebie, mam zatankowane auto![]()
Ta, tylko zauważ, że nikt nikogo tu nie chce.Akurat @D'Arc wydaje się całkiem fajną osobą,lubię przerzucać się z Nią postami. I nawet nie musimy się ruchać![]()
No niby tak, ale to nic nie znaczy.Ale powiedziała Ci, że dobrze wyglądasz czy nie?
Sam się prosiłeś.Oj, ale mi dopiekłeś![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Gdzie szukać osób do wymiany opowiadan? | Opowiadania erotyczne | 1 | |
![]() |
Gdzie szukać... apki, portale... telegazeta ;) | Seks | 22 | |
M | Marzy mi się seks grupowy, gdzie najlepiej szukać chętnych ? | Seks | 4 | |
![]() |
Gdzie szukać tego seksu? | Seks | 59 | |
M | BDSM - gdzie szukać? | Fetysze i perwersje | 18 |