Wiesz, że doświadczenia, to niewielu ludzi jest podłych. No chyba że tak działasz na otoczenie.No na ogół przesadzają, większość są podli a beznadziejny to jestem w oczach innych.
Wiesz, że doświadczenia, to niewielu ludzi jest podłych. No chyba że tak działasz na otoczenie.No na ogół przesadzają, większość są podli a beznadziejny to jestem w oczach innych.
Och, co za ulga, żadna z tuszą nie chce mojego obciągnąć, ani mnie tknąć to jest mój jedyny pozytyw w ciągu dnia.To jak Ci się tak podoba, to mu obciągnij, skoro wielkość jest najważniejsza. Jak ktoś nie pociąga mnie tym jaki jest, to może mieć kutasa top of the top, a i tak kijem przez szmatę bym go nie tknęła.
No nie, jesteś w błędzie każdy na każdego patrzy jak go wyruchać i nie tylko pod kątem seksu.Wiesz, że doświadczenia, to niewielu ludzi jest podłych. No chyba że tak działasz na otoczenie.
Spokojnie, z tego co mówisz, to żadna bez tuszy też.Och, co za ulga, żadna z tuszą nie chce mojego obciągnąć, ani mnie tknąć to jest mój jedyny pozytyw w ciągu dnia.
Patrząc po tym co on wypisuje, to nie ulega żadnej wątpliwości, że właśnie w taki sposób działa na otoczenie.Wiesz, że doświadczenia, to niewielu ludzi jest podłych. No chyba że tak działasz na otoczenie.
Już wyjaśniłeś, ze tylko Ty myślisz o ruchaniem każdego, kto na Ciebie spojrzy.No nie, jesteś w błędzie każdy na każdego patrzy jak go wyruchać i nie tylko pod kątem seksu.
Najważniejsze, że moja Pani mnie chcę i moją kasę.Spokojnie, z tego co mówisz, to żadna bez tuszy też.
Taaak... Ciebie.Najważniejsze, że moja Pani mnie chcę i moją kasę.
Ciebie nie chce tylko pieniądze. Największą przysługę byś jej zrobił jak byś wyłożył kasę na stół i nie korzystał z usługi.Najważniejsze, że moja Pani mnie chcę i moją kasę.
No to fakt, bo ja to takie dziecko do bicia jestem, zamiast prawdziwym mężczyzną i tylko nim się czuję u mej Pani i tylko dzięki niej.Już wyjaśniłeś, ze tylko Ty myślisz o ruchaniem każdego, kto na Ciebie spojrzy.
No dobra, kasę, lepiej?Taaak... Ciebie.
PrawdziwieNo dobra, kasę, lepiej?
To nie chcesz się ruchać? Skandal!!! Zgłaszam do prokuraturyTo jest dokładnie jego problem. Kiedyś umieścił swoje zdjęcie w awatarze, do oceny, to napisałam mu, że spoko wygląda bo w stylu lat 80 i może się podobać, to za jakiś czas z mordą do mnie wyskoczył, że jestem niezdecydowana, bo najpierw chcę się z nim ruchać (a napisałam tylko o jego wyglądzie) a zaraz potem nie![]()
Czujesz sie mężczyzną, bo kobieta za pieniądze chce mieć z Tobą kontakt?No to fakt, bo ja to takie dziecko do bicia jestem, zamiast prawdziwym mężczyzną i tylko nim się czuję u mej Pani i tylko dzięki niej.
Co Ty powiesz, ale jednak chce wykonywać usługi wobec mnie.Ciebie nie chce tylko pieniądze. Największą przysługę byś jej zrobił jak byś wyłożył kasę na stół i nie korzystał z usługi.
Tak, o niczym innym, po nocach nie śni.Co Ty powiesz, ale jednak chce wykonywać usługi wobec mnie.
No wreszcie załapałeś, bo żadna inna nie chce.Czujesz sie mężczyzną, bo kobieta za pieniądze chce mieć z Tobą kontakt?
Nie ma co się dziwić, odpychasz osobowością.No wreszcie załapałeś, bo żadna inna nie chce.
Jak mnie denerwujecie co chwila to odpycham.Nie ma co się dziwić, odpychasz osobowością.
A jest z kim...To nie chcesz się ruchać? Skandal!!! Zgłaszam do prokuratury![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Gdzie szukać osób do wymiany opowiadan? | Opowiadania erotyczne | 1 | |
![]() |
Gdzie szukać... apki, portale... telegazeta ;) | Seks | 22 | |
M | Marzy mi się seks grupowy, gdzie najlepiej szukać chętnych ? | Seks | 4 | |
![]() |
Gdzie szukać tego seksu? | Seks | 59 | |
M | BDSM - gdzie szukać? | Fetysze i perwersje | 18 |