• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gdzie szukać realnych osób?

Mężczyzna

maxis

Erotoman
To jest dokładnie jego problem. Kiedyś umieścił swoje zdjęcie w awatarze, do oceny, to napisałam mu, że spoko wygląda bo w stylu lat 80 i może się podobać, to za jakiś czas z mordą do mnie wyskoczył, że jestem niezdecydowana, bo najpierw chcę się z nim ruchać (a napisałam tylko o jego wyglądzie) a zaraz potem nie 🤣😂😅
Bo po co mi mówiłaś, że dobrze wyglądam jak Ci jestem obojętny, mogłaś powiedzieć wtedy że jest ok i tyle, a nie wyjeżdżać z podobaniem.

Kobieta

kaami

Podrywacz
Dobra dobra.....Możecie sobie pisać, że maxis jest taki czy owaki, że pisze to i owo, ale co jak co wielkości fajki nie możecie mu odmówić 😉
To jak Ci się tak podoba, to mu obciągnij, skoro wielkość jest najważniejsza. Jak ktoś nie pociąga mnie tym jaki jest, to może mieć kutasa top of the top, a i tak kijem przez szmatę bym go nie tknęła.

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
A po co mi komplety? Jak ktoś mi takie prawi, to znak, że mnie ktoś kłamie w żywe oczy, albo chce mnie zrobić w konia, więc na mnie takie komplety nie działają, wręcz działają na mnie w drugą stronę - lizusostwa.
Serio? Zawsze gdy ktoś Ci powiedział coś miłego, to było to kłamstwo? Albo wszyscy ludzie w Twoim otoczeniu są podli, w co ciężko mi uwierzyć, albo faktycznie jesteś beznadziejnym człowiekiem, z którym nie chce się spędzić ani chwili - w co coraz chętniej wierzę.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Serio? Zawsze gdy ktoś Ci powiedział coś miłego, to było to kłamstwo? Albo wszyscy ludzie w Twoim otoczeniu są podli, w co ciężko mi uwierzyć, albo faktycznie jesteś beznadziejnym człowiekiem, z którym nie chce się spędzić ani chwili - w co coraz chętniej wierzę.
No na ogół przesadzają, większość są podli a beznadziejny to jestem w oczach innych.