• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Gdzie szukać realnych osób?

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Dobrze kombinujesz. Moja szkoła. Oczywiście rozstaw prezentuje sprzęt w stanie spoczynku 😆😅😉
Z tym "moja szkoła" to nie bardzo rozumiem, mimo żem kumaty
W ogóle się nie znany i nie rozmawialiśmy jeszcze:unsure:
A Twoja wymiana obszernych postów z równie rozmownymi adwedrsarzami nie skłania do zbliżeń tekstowych:LOL:
Jedyne co cenię to Twoja tendencja do wnikliwych przesłuchań, to fakt

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Z tym "moja szkoła" to nie bardzo rozumiem, mimo żem kumaty
To był żarcik 😉
W ogóle się nie znany i nie rozmawialiśmy jeszcze:unsure:
Wydaje mi się, że kilka wymian między nami już było, ale skoro ich nie pamiętamy, to pewnie rzeczywiście nie były zbyt emocjonujące 😁
A Twoja wymiana obszernych postów z równie rozmownymi adwedrsarzami nie skłania do zbliżeń tekstowych:LOL:
Ok.
Jedyne co cenię to Twoja tendencja do wnikliwych przesłuchań, to fakt
Ok. Dzięki

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
To był żarcik 😉

Wydaje mi się, że kilka wymian między nami już było, ale skoro ich nie pamiętamy, to pewnie rzeczywiście nie były zbyt emocjonujące 😁

Ok.

Ok. Dzięki
Jak widać nie jestem tak kumaty jak sądziłem;) Bo nie zajarzyłem żartu, uznałem to sformułowanie za protekcjonalne.
Przyda mi się szklanka zimnej wody na pysk. Dziekuję :)
Były wymiany, miały charakter informacyjny i to jest OK

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Wogóle to tytuł wątku powinien brzmieć "gdzie szukać realnych chętnych osób", bo chyba z tym drugim jest problem 😝

Mężczyzna

łukowianin40

Seks Praktykant
Po ostanich akcjach jak facet zagadał i zrobili z niego zboczeńca bo to było " molestowanie" faceci są przerażeni. Jak facet widzi zainteresowanie kobiety to wtedy można. Ale niewielki % facetów wie kiedy kobieta okazuje zainteresowanie, a potem są afery. Z mojego doświadczenia można poznać/ zapoznać się wszędzie nawet w kolejce do spowiedzi. O ile z obu stron będzie chemia

Mężczyzna

sigma 6

Cichy Podglądacz
Mi się wydaje, że to forum to jest właśnie fajne miejsce żeby kogoś poznać. Bo z reguły ludzie się tu czują dość anonimowo, piszą posty zgodnie ze swoimi poglądami (o co w realnym życiu czasem trudno, bo do niektórych rzeczy ludzie się nie przyznają z różnych powodów np wstyd). Z drugiej strony w internecie można też udawać kogoś kim się nie jest. Więc to tak na dwoje babka wróżyła.
A Ty tutaj - udajesz czy nie? Jesteś Nieśmiała?

Mężczyzna

sigma 6

Cichy Podglądacz
Mi się wydaje, że to forum to jest właśnie fajne miejsce żeby kogoś poznać. Bo z reguły ludzie się tu czują dość anonimowo, piszą posty zgodnie ze swoimi poglądami (o co w realnym życiu czasem trudno, bo do niektórych rzeczy ludzie się nie przyznają z różnych powodów np wstyd). Z drugiej strony w internecie można też udawać kogoś kim się nie jest. Więc to tak na dwoje babka wróżyła.
A Ty tutaj - udajesz czy nie? Jesteś Nieśmiała