• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Gdzie szukać realnych osób?

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Po ostanich akcjach jak facet zagadał i zrobili z niego zboczeńca bo to było " molestowanie" faceci są przerażeni. Jak facet widzi zainteresowanie kobiety to wtedy można. Ale niewielki % facetów wie kiedy kobieta okazuje zainteresowanie, a potem są afery.
To było w którymś z supermarketów wymienionych przez Ciebie?

Kobieta

Karotka

Podrywacz
Kurde....Żaden ptaszek nie wyleciał z gniazdkana Twój widok? 😆 Skandal. Gdzie się podział ci wszyscy faceci? 😁
No byli faceci ale żadnemu nic nie było widać:/
Za to baby miały nawet stringi ubrane. Ja byłam w spodenkach i biustonoszu bikini. Ale mnie to łatwo uznać za nastolatkę/dziecko 😆

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
No byli faceci ale żadnemu nic nie było widać:/
Za to baby miały nawet stringi ubrane. Ja byłam w spodenkach i biustonoszu bikini. Ale mnie to łatwo uznać za nastolatkę/dziecko 😆
Może to i dobrze :)
W klubach byłam i nic, nawet nikt z facetów nie podszedł żeby potańczyć obok mnie. Natomiast do byłej koleżanki zaraz podchodzili jacyś
Dlatego jest byłą :)

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Widać kto się nie zaopatruje w supermarketach tylko w ĘĄ Delikatesach 😂 Real już zbankrutował w 2019 roku. Ostatnie miejsce w kraju, gdzie jak nazwa wskazuje można było spotkać realne osoby 🤣
A nie prawda, ja zrobiłęm ogromne zapasy, jeszcze w Realu. Wcześniej jednak byłem w księgarni i kupiłem książkę 1000 i jedna potrawy z kaszy i ziemniaków i do dzisiaj mam michellina w kuchni, a że jeszcze są to nei wychodziłem po nic innego, dlatgo umknęło mi ,że go zamknęli. Ach losie jaka tam rudowłosa ekspedientka na dziale alkoholi pracowała. Wyrwę myślę sobie kiedyś a taraz po Twoim poście... pustka i rozpacz.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
W klubach byłam i nic, nawet nikt z facetów nie podszedł żeby potańczyć obok mnie. Natomiast do byłej koleżanki zaraz podchodzili jacyś
Kurde....Nie chce mi się wierzyć. W avku wyglądasz kuszaco i ponętnie. Może problem tkwi w jakimś twoim sposobie poruszania, mimice, spojrzeniach? Chodzi o mowę niewrbalną ciała. Jesteś nieśmiała? Lubisz w ogóle tańczyć? Patrzysz facetom w oczy i zalotnie się uśmiechasz? To najlepszy sygnał dla nas by zadziałać 😉