• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gdzie szukać realnych osób?

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Po ostanich akcjach jak facet zagadał i zrobili z niego zboczeńca bo to było " molestowanie" faceci są przerażeni. Jak facet widzi zainteresowanie kobiety to wtedy można. Ale niewielki % facetów wie kiedy kobieta okazuje zainteresowanie, a potem są afery.
To było w którymś z supermarketów wymienionych przez Ciebie?

Kobieta

Karotka

Biegły Uwodziciel
Kurde....Żaden ptaszek nie wyleciał z gniazdkana Twój widok? 😆 Skandal. Gdzie się podział ci wszyscy faceci? 😁
No byli faceci ale żadnemu nic nie było widać:/
Za to baby miały nawet stringi ubrane. Ja byłam w spodenkach i biustonoszu bikini. Ale mnie to łatwo uznać za nastolatkę/dziecko 😆

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
No byli faceci ale żadnemu nic nie było widać:/
Za to baby miały nawet stringi ubrane. Ja byłam w spodenkach i biustonoszu bikini. Ale mnie to łatwo uznać za nastolatkę/dziecko 😆
Może to i dobrze :)
W klubach byłam i nic, nawet nikt z facetów nie podszedł żeby potańczyć obok mnie. Natomiast do byłej koleżanki zaraz podchodzili jacyś
Dlatego jest byłą :)

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Widać kto się nie zaopatruje w supermarketach tylko w ĘĄ Delikatesach 😂 Real już zbankrutował w 2019 roku. Ostatnie miejsce w kraju, gdzie jak nazwa wskazuje można było spotkać realne osoby 🤣
A nie prawda, ja zrobiłęm ogromne zapasy, jeszcze w Realu. Wcześniej jednak byłem w księgarni i kupiłem książkę 1000 i jedna potrawy z kaszy i ziemniaków i do dzisiaj mam michellina w kuchni, a że jeszcze są to nei wychodziłem po nic innego, dlatgo umknęło mi ,że go zamknęli. Ach losie jaka tam rudowłosa ekspedientka na dziale alkoholi pracowała. Wyrwę myślę sobie kiedyś a taraz po Twoim poście... pustka i rozpacz.

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
W klubach byłam i nic, nawet nikt z facetów nie podszedł żeby potańczyć obok mnie. Natomiast do byłej koleżanki zaraz podchodzili jacyś
Kurde....Nie chce mi się wierzyć. W avku wyglądasz kuszaco i ponętnie. Może problem tkwi w jakimś twoim sposobie poruszania, mimice, spojrzeniach? Chodzi o mowę niewrbalną ciała. Jesteś nieśmiała? Lubisz w ogóle tańczyć? Patrzysz facetom w oczy i zalotnie się uśmiechasz? To najlepszy sygnał dla nas by zadziałać 😉

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Najprostsze rzeczy przychodzą najtrudniej ;)
Dobrze byłoby aby facet też wyczuwał, że podoba się kobiecie, a z tym bywa trudno, bo nie zawsze komunikaty są jasne i czytelne.
Ja chodzę często do klubów. Mam wrażenie, że kobiety wolą chyba bardziej bawić się w kółku w swoim towarzystwie i bardziej są sobą zainteresowane niż facetami.
Poza tym widziałem niejeden raz, że dziewczyna na jednej imprezie tańczyła z kilkoma jeden po drugim. Nie wiem o co chodziło.
Może po prostu chciała sobie tylko potańczyć i w sumie nieważne z kim, a facet już sobie nadzieję robił i myślał, że kogoś poderwał.
A może dziewczyny szukają po prostu "najlepszej opcji" I dlatego tak skaczą z kwiatka na kwiatek? Różnie to bywa.
Jednak to jest rodzaj zmyłki dla faceta, a nikt nie chce padać ofiarą takiej kobiecej zabawy. Sam byłem w podobnej sytuacji. To może odpychać facetów przed angażowaniem się i wzbudza niepewność.

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Dobrze byłoby aby facet też wyczuwał, że podoba się kobiecie, a z tym bywa trudno, bo nie zawsze komunikaty są jasne i czytelne.
Ja chodzę często do klubów. Mam wrażenie, że kobiety wolą chyba bardziej bawić się w kółku w swoim towarzystwie i bardziej są sobą zainteresowane niż facetami.
Poza tym widziałem niejeden raz, że dziewczyna na jednej imprezie tańczyła z kilkoma jeden po drugim. Nie wiem o co chodziło.
Może po prostu chciała sobie tylko potańczyć i w sumie nieważne z kim, a facet już sobie nadzieję robił i myślał, że kogoś poderwał.
A może dziewczyny szukają po prostu "najlepszej opcji" I dlatego tak skaczą z kwiatka na kwiatek? Różnie to bywa.
Jednak to jest rodzaj zmyłki dla faceta, a nikt nie chce padać ofiarą takiej kobiecej zabawy. Sam byłem w podobnej sytuacji. To może odpychać facetów przed angażowaniem się i wzbudza niepewność.
To może trzeba zrobić tak, by już dalej z innymi nie miała ochoty tańczyc, stawiam dolary przeciw żołedziom, że zainteresowana i zaintrygowana nie będzie chciała obtańcowywać
połowy gości z tego klubu.
Facet ma czuć, że się podoba, i co, będzie mu przyjemniej z tego powodu, wróci do domu i stanie przed lustrem mówiąc, "że jestem ładny".
Powinien odczuć, że zainteresował sobą kobietę, że się do niego uśmiechnęła, że skupił jej uwagę na sobie. Sprawić by już nie tańczyła z innymi tylko rozmawiała z nim. Wy myślicie, że jeśli jesteście ładni to samo wyjdzie, a takiego, takiego.