• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Gdzie chcielibyście uprawiać seks?

wPonczoszkachPrzezZycie

Cichy Podglądacz
Była łąka, auto i toaleta w galerii dla niepełnosprawnych :D Takiego stresu przez dobijające się matki i ojców z dziecmi ( W toalecie był też przewijak ) to ja w życiu nie przeżyłam haha. A Marzy mi się seks w konfesjonale :rolleyes:

Wilk96

Cichy Podglądacz
Ja to widzę tak............... Koncert AC/DC wokół mnie publiczność z samych nagich kobiet nooo niektóre mogły by mieć glany ja jedyny facet też goły w morzu pięknych napalonych rockówek jest półmrok czuje jak ich jędrne ciała ocierają się o mnie mój kutas wzbija się do góry jak wystrzał i w tym momencie rozświetla się scena buchają z niej płomienie i zaczynają grać Highway to Hell one powalają mnie na ziemie i zajeżdżają na jeźdzca przepychając się przy tym A JA PĘDZĘ NA AUTOSTRADZIE CIPEK DO PIEKŁA TAAAAAKK!!! i tak to widzę :)

- - - Zaktualizowano - - -

Chyba pomyliłem wątek ;) powinno być w fantazjach :)

A

Anika

Guest
Highwaaaay to orgasm!! Faster baby, faster!! Yeah!!!

Hehe... najbardziej odjechana wizja ever :D Bezczelnie podpinam się pod ten scenariusz ujeżdżania zagubionego w czasie i przestrzeni właściciela jedynego na sali fallusa. Do tego jeszcze Thunderstruck i można dochodzić wielokrotnie ]:)